Advies aan huis i.v.m. Covid-19

Door het Corona virus letten we nu extra goed op uw en onze gezondheid. We volgen te allen tijde de richtlijnen van de (lokale) overheden en het RIVM op en zullen waar nodig daar verder op inspelen, om zodoende de gezondheid van onze klanten en medewerkers te waarborgen.

 

Onze winkels blijven geopend totdat de autoriteiten anders aangeven. Maar voor diegene die niet kan of wil winkelen hebben we daarom een initiatief opgezet om u toch te bedienen.

 

We komen naar u toe! 

 

Hoe werkt het? 

 

  • Kijk op lippewonen.nl en vind de raambekleding en/of vloer die u graag in het echt wilt zien.
  • Neem contact op met ons via het formulier, bel ons op 0512 - 517720 of mail ons: online@lippewonen.nl om een afspraak te maken voor een thuis bezoek. 
  • Wij zoeken de, door u uitgezochte of omschreven, producten bij elkaar uit de winkel en komen dan graag bij u thuis om u zo de mogelijkheid te geven om toch iets uit te zoeken en te bestellen.
  • U bekijkt de producten uitgebreid thuis.
  • We komen na een afgesproken tijd (bijvoorbeeld1-2 uur later) terug om de stalen weer op te halen en een afspraak in te plannen om te komen meten.

 

Mocht het product wat u zoekt niet op de website staan dan kunt u ons contacteren, wij luisteren graag naar uw wensen en kijken dan wat we voor u kunnen betekenen! Dus voor alle mensen die aan het klussen zijn in hun vrije dagen. Twijfel niet om een nieuwe vloer of raambekleding aan te schaffen. 

Neem contact op via 0512 - 517720 of online@lippewonen.nl of vul het formulier in.

 

 

Afspraken m.b.t. stofferen en opmeten:

De geplande afspraken zullen voor nu gewoon doorgaan, echter houden onze stoffeerders gepaste afstand en zullen zij geen handen schudden. Mocht u tijdens ons bezoek gezondheidsklachten ervaren dan zullen zij genoodzaakt zijn om de werkzaamheden te staken cq uit te stellen.

Betalingen kunnen allemaal contactloos gedaan worden. De pinapparaten worden na elk gebruik gedesinfecteerd. Betaald u contant dan graag het geld neerleggen zodat onze collega dit zelf veilig kan oppakken. Bedankt voor uw medewerking.

 

Indien er vanuit het RIVM een andere maatregel wordt ingesteld dan wordt u hier uiteraard onmiddellijk over geïnformeerd.

 

Team Lippe Wonen