Lippe Wonen kleurde Drachten rood

Lippe Wonen kleurde Drachten rood

PRACHTIG DRACHTEN is een nieuw evenement waar Lippe Wonen een steentje, nou ja… een lopertje aan bij heeft gedragen. Maar liefst 1000 meter rode loper werd er uitgerold om de mode- en lifestylewinkeliers een podium te geven afgelopen zaterdag.

Vloerbedekking en Vloerverwarming

Vloerbedekking en Vloerverwarming

Vloerverwarming is ‘hot’, steeds vaker wordt er bij de bouw van huizen voor vloerverwarming gekozen omdat het gebruik ervan goedkoper is en het huis gelijkmatig wordt verwarmd. Bij Lippe Wonen krijgen we geregeld vragen over vloerbedekking in combinatie met vloerverwarming. Wij zetten de antwoorden graag voor u op een rij.

Iedere dag is een dag van de klant!

 

Aanstaande zaterdag wordt landelijk de ‘dag van de klant’ gevierd. Winkeliers gaan zich dan extra voor hun klanten inspannen. Bij Lippe Wonen komt dat een beetje vreemd over, want het is tenslotte elke dag ‘dag van de klant! Net als alle andere dagen staan wij voor onze klanten klaar en uiteraard met een heerlijk kopje koffie.

 

Test onze persoonlijk service en deskundig advies dus niet alleen aanstaande zaterdag, maar op alle dagen van de week!

 

Verhuisbericht van Lippe Wonen

Verhuisbericht van Lippe Wonen

Vanaf nu zit Lippe Wonen in Drachten op één adres aan de Noordkade 10 (Bij de Hema). Mooi overzichtelijk treft u daar de grootste collectie vloer- en raambekleding voortaan onder één dak. 

Lippe Wonen houdt niet van pottenkijkers

Lippe Wonen houdt niet van pottenkijkers

Als u niet van pottenkijkers houdt en dus op uw privacy gesteld bent, zijn de gordijnen Duetti en Duodrape van Lippe Wonen u op het lijf geschreven. Met beide gordijnstoffen stelt u namelijk zelf de doorkijk ‘dicht’ en ‘transparant’ volledig in op de manier zoals u dat wenst

Behang van Lippe Wonen; kunst aan de muur!

Lippe Wonen in Wolvega heeft de gehele collectie Eijffinger interieurstoffen en behang in huis en vertegenwoordigt daarmee de absolute top binnen dit segment. Met recht noemen we deze collectie behang een stukje kunst aan de muur, want de patronen zijn fabelachtig mooi.

De meest duurzame vloer ter wereld!

De meest duurzame vloer ter wereld!

Lippe Wonen biedt Forbo Flooring een podium om de meest duurzame vloer ter wereld te presenteren. Deze evolutie in Marmoleum is direct leverbaar in 4 nieuwe collecties en een zeer uitgebreid design- en kleurengamma. De vloer van de toekomst is niet alleen duurzaam en overladen met ’eco-certificaten’, de vloeren hebben ook de allerlaagste levensduurkosten.

Lippe Wonen helpt graag

Lippe Wonen helpt graag

5 december jl is de klimop in Drachten geopend. Een huis waar mensen dromen kunnen verwezenlijken. Dit huis is tot stand gekomen in samenwerking met de stichting Koek (klimmen op eigen kracht). Met veel plezier heeft Lippe Wonen het gehele huis vrijblijvend voorzien van tapijt en PVC vloerbedekking.

Prijswinnaars bekend!

Prijswinnaars bekend!

In het najaar maakt u elke maand kans op een wooncheque t.w.v. € 450,- of een uur advies van een styliste. Het enige wat u ervoor hoeft te doen is uw e-mailadres achter te laten op de kaart in de Lippe Wonen vestigingen. De prijswinnaars van oktober zijn: Bennie Meijerink en Marcella de Roos.

Luxaflex werkt mee aan duurzaam Concept House

Luxaflex werkt mee aan duurzaam Concept House

Wonen zonder dat het energie kost: met de huidige technologieën is het inmiddels mogelijk. Het bouwen én inrichten van energiezuinige woningen is voor veel bedrijven nog ingewikkeld. Met het project Concept House doet de TU Delft onderzoek naar de ontwikkeling van appartementen die CO2 neutraal zijn. Dit gebeurt in samenwerking met onder andere Luxaflex®.

Nieuwe collectie rolgordijnen

In de nieuwe collectie rolgordijnen van Luxaflex® gaat het om kwalitatieve stoffen in eigentijdse modekleuren en aantrekkelijke patronen en structuren. Ga je voor lichtdoorlatend of verduisterend, gedessineerd of uni, subtiel geweven of juist een stoere, functionele screenstof? Alles is mogelijk! En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding!

 

Gefeliciteerd Slagerij Biesma!

Gefeliciteerd Slagerij Biesma!

Tot het laatste moment was het spannend wie met de ondernemersprijs zou gaan winnen. Uiteindelijk maakte de jury bekend dat Gerk Biesma van Slagerij Biesma de winnaar was geworden! Van harte gefeliciteerd met deze terechte overwinning.

 

Wij vonden het een eer om genomineerd te zijn en een mooie ervaring. 

Lippe Wonen genomineerd

Lippe Wonen genomineerd als onderneming van het jaar

Wij zijn er trots op om u te kunnen vertellen dat we zijn genomineerd voor 'Onderneming van het Jaar van de gemeente Drachten|Smallingerland'. Een speciaal geselecteerde jury, onder leiding van de burgemeester, heeft Lippe Wonen voorgedragen als genomineerde voor deze titel.

Bij Lippe Wonen voelen we ons nooit te oud om te leren

Bij Lippe Wonen voelen we ons nooit te oud om te leren

Als je als bedrijf als 40 jaar in de top meeloopt, is het verleidelijk te denken dat je alles wel weet. Mooi niet dus! Daarom schuiven de medewerkers van Lippe Wonen met regelmaat in de schoolbanken om het nieuwste van het nieuwste op hun vakgebied bij te spijkeren, zodat zij u als klant met de allerbeste adviezen van dienst kunnen zijn.

 

Sterk staaltje service van Lippe Wonen

Sterk staaltje service van Lippe Wonen

U vindt bij ons de grootste collectie woonstoffering. Dat is praktisch en overzichtelijk omdat u uw keuze op gebied van vloer- en raambekleding bij elkaar kunt zien, met elkaar kunt vergelijken en op elkaar kunt afstemmen.