14 dagen Bedenktermijn

Natuurlijk kan het voorkomen dat u uw bestelling aan ons wilt retourneren. Dit kan, u heeft als klant van Lippe Wonen het recht op een bedenktermijn van 14 dagen om (een gedeelte) van uw bestelling te annuleren.

 

Wij maken in dit geval een onderscheid tussen voorraadproducten en artikelen die speciaal voor u zijn gemaakt (maatwerkproducten). U zult begrijpen dat wij een voor u speciaal gemaakt product (naar klantspecificatie) helaas niet retour kunnen nemen.

 

Retourmelding

Wij verzoeken u vriendelijk om retourmeldingen van voorraadproducten maximaal 14 dagen na de leverdatum te voltooien. Na deze periode kunnen wij ook de voorraadartikelen helaas niet meer retour nemen. Vanzelfsprekend geldt in alle gevallen geldt dat de producten rederlijkerwijze schoon, ongebruikt, ongemonteerd en in de originele verpakking moeten zitten.

 

In het geval van speciaal op maat gemaakte artikelen kan de order helaas niet meer geannuleerd of gewijzigd kan worden, waardoor u dus de complete bestelling zult moeten afnemen.

 

Waarneer u een bestelling retourneert, krijgt u het aankoopbedrag (incl. de oorspronkelijke verzendkosten van de heenzending) pas dan terug indien wij de producten in goede orde retour ontvangen hebben, binnen 30 dagen. 

 

Wij vragen u wel vriendelijk om telefonisch, per post of per mail contact met ons te zoeken dat u de bestelling gaat retourneren en om welke producten het gaat.

 

Het retouradres:

 

Lippe Wonen Online
Noordkade 10
9203 CC Drachten
 

Voor vragen kunt u ons ook mailen via online@lippewonen.nl