Behang van Lippe Wonen; kunst aan de muur!

Lippe Wonen in Wolvega heeft de gehele collectie Eijffinger interieurstoffen en behang in huis en vertegenwoordigt daarmee de absolute top binnen dit segment. Met recht noemen we deze collectie behang een stukje kunst aan de muur, want de patronen zijn fabelachtig mooi.

 

Alles in huis om er iets moois van te maken

Het behang van vandaag de dag heeft helemaal niets met behang van vroegere tijden te maken. Behang is al lang niet meer een functioneel materiaal om muren mooier te doen lijken, behang draagt ook daadwerkelijk bij aan de kwaliteit van de woonomgeving. Behang is daarmee een vorm van decoratie geworden en levert een net zo belangrijke bijdrage als de overige woonstoffering en interieurinrichting bij u thuis. De Eijffinger behangcollectie en de daarop afgestemde interieurstoffen die bij Lippe Wonen in Wolvega getoond worden, spannen daarbij de absolute kroon.

 

Uw hele interieur in balans

Bij Lippe Wonen in Wolvega is de collectie behang en interieurstoffen 100% op elkaar afgestemd. Dat betekent dat u vaak hetzelfde patroon van de gordijnstof op de muren zult terugzien. Ook het kleurgamma klopt helemaal. Daardoor past alles als in uw interieur volledig bij elkaar. Om het geheel compleet te maken heeft Lippe Wonen in Wolvega ook de beschikking over een verfmengmachine. Alle kleuren van de regenboog laten zich daar uiterst nauwkeurig mengen. De muren, deuren en kozijnen kunnen op die manier in volledige harmonie met de vloeren, gordijnen en vitrages worden gebracht. En omdat u het helemaal goed en af wilt hebben, biedt Lippe Wonen u ook de vakman schilders, behangers en woonstoffeerders die alles bij u thuis tot in de puntjes verzorgt afleveren. Kom behang kijken bij Lippe Wonen in Wolvega; de ‘expositie’ is nu geopend!

 

 

 

 

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.