Brave Ground™ de kleur van het jaar 2021

De Flexa Kleur van het Jaar 2021 is Brave Ground™. Deze kleur is een warme, natuurlijke neutrale kleur met als eigenschap dat het en balans in elke kamer creëert. 

Het thema voor 2021 is ‘The courage to embrace change

Het overkoepelende thema voor 2021 is ‘The courage to embrace change’, de moed om verandering te omarmen.

Heleen van Gent, Creatief Directeur van het Flexa ColorLab: “Als tijden veranderen en de wereld onzeker voelt, willen we de grond onder onze voeten voelen. We zoeken troost in de betrouwbaarheid van simpele dingen waar we mee omringd worden – de veerkracht van de natuur; de betrouwbaarheid van de aarde; het heiligdom van onze huizen. Dit jaar hebben we gekozen voor een naturel neutrale Kleur van het Jaar die ons een stevige basis geeft en die ons helpt om verandering te omarmen.”

Durf te combineren

Blauw is terug en straalt vertrouwen en rust uit. Combineer Brave Ground™ met blauw, haal buiten naar binnen en breng balans in je interieur. Flexa Brave Ground™ combineert ook erg goed met rood en roze. Al deze tinten passen weer goed bij natuurlijk hout, vintage meubels en groene kamerplanten. Durf jij het aan?

Flexa bij Lippe Wonen

Ben je, na het zien van deze mooie foto's enthousiast geworden en wil je deze kleur direct gaan toepassen bij je thuis? Bij Lippe Wonen kun je deze kleur gewoon laten mengen. Of het nu om muurverf of lak gaat, alles is mogelijk. Ook alle andere kleuren van Flexa zijn verkrijgbaar. 

Altijd een winkel bij jou in de buurt.

Naar de winkels

 

We gebruiken cookies op deze website.