Silhouette® Shades; de nieuwste collectie van Luxaflex®, nu al bij Lippe Wonen!

Silhouette® Shades; de nieuwste collectie van Luxaflex®, nu al bij Lippe Wonen!

Niet met een koordje, maar met een smartphone regelt u het invallende licht.

Luxaflex® staat bekend als een zeer innovatief bedrijf. Als eerste waren zij erbij om met aluminium jaloezieën een alternatief voor de traditionele gordijnstoffen te leveren. Terecht dat de merknaam wereldwijd een soortnaam is geworden. Wie aan jaloezieën of lamellen denkt, heeft het over Luxaflex®.

 

Het gras van Lippe Wonen hoeft u nooit meer te maaien!

Het gras van Lippe Wonen hoeft u nooit meer te maaien!

Bent u ook zo iemand die liever in de tuin zit dan in de tuin werkt? Dan hebben wij precies wat u zoekt. Het kunstgras uit de Lippe Wonen collectie bestaat uit diverse soorten grastapijt welke nog nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. U legt het gras in de tuin en klaar is Kees. Vanaf nu alleen nog maar genieten en glimlachend naar de buren kijken als zij zaterdags hun vrije tijd aan het gazon besteden. 

 

De pollen komen, doe er wat aan!

De pollen komen, doe er wat aan!

Met het voorjaar in zicht begint voor een hoop mensen ook de angst op hooikoorts toe te nemen. Zo’n 20% van de bevolking heeft last van deze lenteziekte en sommige mensen kunnen er goed beroerd van zijn. Boosdoener is het stuifmeel, de pollen die gedurende deze periode vrij in de lucht circuleren. Bij inademing zorgen zij - bij mensen die daar allergisch voor zijn - voor loopneuzen en tranende ogen.

Nieuwe Interfloor vinyl collectie Evolution Wood

Nieuwe Interfloor vinyl collectie Evolution Wood

Geef uw huis een metamorfose met de nieuwe vinylvloeren van Interfloor. Deze collectie is opvallend door de mooie texturen en patronen. Evolution Wood is vernieuwend en laat vinyl weer bijzonder zijn. De collectie bestaat uit 5 toonaangevende dessins en transformeert de kamer volledig. De Hongaarse punt of het klassieke visgraat motief zijn weer terug van weg geweest. De sfeer van vroeger is weer terug en is te combineren met zowel klassiek als hip moderne meubels.

Dinsdag 2 mei Wereld Astma Dag

Dinsdag 2 mei Wereld Astma Dag

Sta eens stil bij de fijnstof in uw huis

Tapijt verbetert het woonklimaat in huis

Als u astmatisch bent en dus extra gevoelig voor fijnstof in huis, weet dan dat daar iets aan te doen valt. Gladde of harde vloeren laten fijnstof door luchtcirculatie door de leefomgeving dwarrelen. U ademt deze stofdeeltjes in, hetgeen een allergische reactie, prikkeling en benauwdheid kan opleveren. Zorg er eenvoudig voor dat dit stof niet gaat zweven.

 

Winnaar iF Design-award 2017: Marmoleum Cocoa

Winnaar iF Design-award 2017: Marmoleum Cocoa

De nieuwe Marmoleum Cocoa collectie, een met cacaoboonschillen verbeterd linoleum, is bekroond met de iF Design-award 2017. De collectie is onderdeel van het nieuwe Marmoleum Solid, de nieuwste linoleumcollectie die hedendaagse linoleumontwerpen biedt in betonlook, uni en semi-uni. De collectie is direct beschikbaar per 1 april.

Het vloerkleed anno 2017

Het vloerkleed anno 2017

Een harde vloer zonder vloerkleed in het interieur kan kaal en kil aanvoelen. Met een vloerkleed kun je speciale hoekjes en plaatsen creëren. Alle losse elementen gaan een eenheid vormen in het grote geheel. Let bij het uitkiezen van het vloerkleed wel op de afmeting en de vorm er van. Met een groot vloerkleed maak je een wooneiland bijvoorbeeld. Let ook op de kleur, wil je een eyecatcher of een motief? Kijk goed wat jou interieur tot leven brengt of juist tot rust.

Nieuwe vloer bij Vistaria "de Leckerbeck"

Nieuwe vloer bij Vistaria "de Leckerbeck"

Vistaria de Leckerbeck in Dokkum was toe aan een nieuwe vloer en vroeg Lippe Wonen om deze te verzorgen.

Samen met de collega's van Lippe Wonen in Dokkum werd een combinatie gezocht van twee PVC vloeren. Zo werd er gekozen voor een PVC tegelvloer van Gerflor en een Therdex PVC lamel deze werd een speelse manier gelegd. Het resultaat mag er wezen.

Wij zijn tevreden en Vistaria de Leckerbeck ook!

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.