Oktober Woonmaand

Oktober Woonmaand

Oktober is traditioneel de maand van het wonen, de perfecte periode om je weer te laten inspireren door de laatste woontrends. Daarom organiseren wij op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober de Wonen&Co Woondagen waarbij je extra voordelig kunt shoppen bij Lippe Wonen

Betonlook tapijt van Interfloor

Betonlook tapijt van Interfloor

De prachtig nieuwe tapijtcollectie Myscrete heeft de uitstraling van een stoere betonnen vloer maar beschikt over alle voordelen van tapijt, aangenaam zacht, comfortabel en geluiddempend.

De stoere ruwe sfeer wordt gecreëerd door zijn gemêleerde concrete dessin – samengesteld met zorgvuldig gekozen ton sur ton tinten. De collectie bestaat uit 8 prachtige variaties industrial greys.

Lippe Wonen, Passie voor vloeren

Lippe Wonen, Passie voor vloeren

Bij Lippe Wonen zijn we al meer dan 40 jaar gepassioneerd door vloeren. Samen met raambekleding vormen zij de grootste oppervlakte van het interieur en zijn daardoor sterk beeldbepalend. Bij het inrichten van een huis staat bij Lippe Wonen de vloer daarom voorop. De vloer is letterlijk de basis voor de complete inrichting. Met de juiste vloer maak je dus het mooiste interieur. Maar wat is in jouw geval de juiste vloer?

Silhouette® Shades; de nieuwste collectie van Luxaflex®, nu al bij Lippe Wonen!

Silhouette® Shades; de nieuwste collectie van Luxaflex®, nu al bij Lippe Wonen!

Niet met een koordje, maar met een smartphone regelt u het invallende licht.

Luxaflex® staat bekend als een zeer innovatief bedrijf. Als eerste waren zij erbij om met aluminium jaloezieën een alternatief voor de traditionele gordijnstoffen te leveren. Terecht dat de merknaam wereldwijd een soortnaam is geworden. Wie aan jaloezieën of lamellen denkt, heeft het over Luxaflex®.

 

Het gras van Lippe Wonen hoeft u nooit meer te maaien!

Het gras van Lippe Wonen hoeft u nooit meer te maaien!

Bent u ook zo iemand die liever in de tuin zit dan in de tuin werkt? Dan hebben wij precies wat u zoekt. Het kunstgras uit de Lippe Wonen collectie bestaat uit diverse soorten grastapijt welke nog nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. U legt het gras in de tuin en klaar is Kees. Vanaf nu alleen nog maar genieten en glimlachend naar de buren kijken als zij zaterdags hun vrije tijd aan het gazon besteden. 

 

De pollen komen, doe er wat aan!

De pollen komen, doe er wat aan!

Met het voorjaar in zicht begint voor een hoop mensen ook de angst op hooikoorts toe te nemen. Zo’n 20% van de bevolking heeft last van deze lenteziekte en sommige mensen kunnen er goed beroerd van zijn. Boosdoener is het stuifmeel, de pollen die gedurende deze periode vrij in de lucht circuleren. Bij inademing zorgen zij - bij mensen die daar allergisch voor zijn - voor loopneuzen en tranende ogen.

Nieuwe Interfloor vinyl collectie Evolution Wood

Nieuwe Interfloor vinyl collectie Evolution Wood

Geef uw huis een metamorfose met de nieuwe vinylvloeren van Interfloor. Deze collectie is opvallend door de mooie texturen en patronen. Evolution Wood is vernieuwend en laat vinyl weer bijzonder zijn. De collectie bestaat uit 5 toonaangevende dessins en transformeert de kamer volledig. De Hongaarse punt of het klassieke visgraat motief zijn weer terug van weg geweest. De sfeer van vroeger is weer terug en is te combineren met zowel klassiek als hip moderne meubels.

Dinsdag 2 mei Wereld Astma Dag

Dinsdag 2 mei Wereld Astma Dag

Sta eens stil bij de fijnstof in uw huis

Tapijt verbetert het woonklimaat in huis

Als u astmatisch bent en dus extra gevoelig voor fijnstof in huis, weet dan dat daar iets aan te doen valt. Gladde of harde vloeren laten fijnstof door luchtcirculatie door de leefomgeving dwarrelen. U ademt deze stofdeeltjes in, hetgeen een allergische reactie, prikkeling en benauwdheid kan opleveren. Zorg er eenvoudig voor dat dit stof niet gaat zweven.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.