De kleur van het jaar 2019 klinkt ook nog eens lekker

De kleur van het jaar 2019 klinkt ook nog eens lekker

De Flexa kleur van het jaar is ieder jaar weer mooi om te zien, maar volgend jaar klinkt die ook nog eens uitermate lekker; Spiced Honey. Een kleur die je direct op de keukenmuren zou willen kwasten. En inderdaad, Flexa het bedrijf achter de jaarlijkse kleurenkeus, heeft zich door de warme amberkleurige honingtinten laten inspireren. Deze natuurlijke kleur staat voor het knusse gezellige thuiszijn. Geen geschreeuw van buitenaf, maar lekker relaxen in je eigen cocon. We zouden de Flexa kleurkeuze dan ook tekort doen door daar alleen maar de keuken mee te verven.

 

 

Lippe Wonen, Passie voor vloeren

Lippe Wonen, Passie voor vloeren

Bij Lippe Wonen zijn we al meer dan 40 jaar gepassioneerd door vloeren. Samen met raambekleding vormen zij de grootste oppervlakte van het interieur en zijn daardoor sterk beeldbepalend. Bij het inrichten van een huis staat bij Lippe Wonen de vloer daarom voorop. De vloer is letterlijk de basis voor de complete inrichting. Met de juiste vloer maak je dus het mooiste interieur. Maar wat is in jouw geval de juiste vloer?

Uitleg van Lippe Wonen; laminaat of pvc?

Uitleg van Lippe Wonen; laminaat of pvc?

Beide vloeren, laminaat of pvc zijn uiterst populair. Het zijn de hardlopers van het assortiment. Dat heeft voor zowel laminaat als pvc met drie belangrijke factoren te maken. 1. Beide vloeren zijn betaalbaar. 2. Beide vloeren zijn sterk en gaan heel lang mee. 3. Beide vloeren zijn uiterst eenvoudig te onderhouden. Dat zijn op zich al drie sterke argumenten om voor een van de kunststofvloeren te kiezen. Moeilijk kiezen, want ze lijken ook nog eens behoorlijk veel op elkaar.

 

Shutters bepalen in grote mate de sfeer in huis

Shutters bepalen in grote mate de sfeer in huis

Shutters zijn sfeer- en decoratiebepalende elementen in huis. Sterker dan andere vormen van raambekleding dragen zij, door de uitgesproken horizontale zichtbare lamellen, mee aan het beeld dat het interieur bepaald. De horizontale lijnvoering geeft extra breedte aan de kamers waar zij worden toegepast. Kamers lijken er stukken ruimer van te worden. De voornaamste eigenschap van Shutters is echter de gegarandeerde privacy die ze in gesloten toestand geven. Zeker ’s avonds is inkijk van buitenaf uitgesloten. Dat geeft een warm, knus, veilig en huiselijk gevoel!

 

 

Persbericht

Persbericht

Drachten juli 2018 – Sinds 1 juli is het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation van Luxaflex® marktleider op het gebied van raambekleding, bij Lippe Wonen verkrijgbaar in een vernieuwde versie. De PowerView® Hub maakt nu nog gemakkelijker verbinding met systemen als Google Home of Amazon Alexa, waardoor het mogelijk is om de raambekleding via spraak te besturen. Ook zijn er drie extra kleuren van de Pebble® Remote toegevoegd en is een nieuw model van de PowerView® Repeater beschikbaar.

NIEUW: Rolhordeur Volare en Plissé hordeur Sencillo

NIEUW: Rolhordeur Volare en Plissé hordeur Sencillo

Ontdek nieuwe Luxaflex® Plissé Hordeur "Volare" en de oprolbare hordeur Sencillo. Deze zijn leverbaar in de kleuren wit, crème, zilver en antraciet. Maar zijn ook te bestellen in iedere andere RAL-kleur.

Een groot voordeel: deze hordeuren hebben een inbouwdiepte van slechts 25 millimeter en een elegante slanke uitstraling.

Kom deze hordeuren vandaag nog bewonderen in onze winkels

Voor wie ga jij de Lippe Wonen rode lopers uitrollen?

Voor wie ga jij de Lippe Wonen rode lopers uitrollen?

Met een rode loper maak je er pas echt een bijzonder feestje van.

Het maakt niet uit wat voor feestje het wordt, een rode loper maakt altijd een extra feestelijke indruk. Dus of je nou jarig bent, een jubileum viert, een opening verzorgt… een rode loper geeft altijd een exclusieve meerwaarde. Je gasten voelen zich echte VIPS en vorstelijk bij je thuis. Rode lopers kun je natuurlijk kopen, maar hoe vaak zal je zo’n loper gebruiken? Het is daarom beter om voor die extra speciale gelegenheid een rode loper te huren. Lippe Wonen heeft honderden meters rode loper in voorraad, je slaagt daar dus altijd!

 

 

Het gras van Lippe Wonen hoeft u nooit meer te maaien!

Het gras van Lippe Wonen hoeft u nooit meer te maaien!

Bent u ook zo iemand die liever in de tuin zit dan in de tuin werkt? Dan hebben wij precies wat u zoekt. Het kunstgras uit de Lippe Wonen collectie bestaat uit diverse soorten grastapijt welke nog nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. U legt het gras in de tuin en klaar is Kees. Vanaf nu alleen nog maar genieten en glimlachend naar de buren kijken als zij zaterdags hun vrije tijd aan het gazon besteden. 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.