Bij Lippe Wonen vind je alle trends voor de vloer!

Verder is je gezinssamenstelling en persoonlijk leefwijze van belang. Dit heeft niet zoveel met trends te maken, maar een huis moet vooral praktisch worden ingericht. Heb je kleine kinderen of speelse huisdieren? Woon je alleen of met 10 studenten? Dan is een beetje inleveren aan smaak- en voorkeuren niet onverstandig. Je wilt tenslotte lang met je kostbare aankopen doen!

 

Kies je voor puur natuur?
Als de wereld om je heen raast en vliegt is het heerlijk om een rustige thuishaven te hebben. Natuurlijke aspecten brengen je werkelijk tot rust. Kijk eens naar echte houten vloeren. Of PVC vloeren die sprekend echt op hout lijken. Ze zijn wat makkelijker in onderhoud en gaan veel langer mee. Bij Lippe Wonen hebben we van kurk tot eiken voor het kiezen. Ook gerecycled materiaal in de vorm van tapijten liggen er voor het uitzoeken.

 

 

Zacht is de mode

We mogen weer onze gevoelens tonen, de maatschappij is toch al zo hard. Als tegenhanger kiezen we voor zachte tapijten en zachte gordijnstoffen. De tapijten moeten bij voorkeur kamerbreed zijn, zodat zij van plint tot plint voor een warm gevoel zorgen. De mix van fijne en dikke garens nodigen uit om er blootvoets op te lopen of op te gaan liggen. De motieven zijn op de natuur geïnspireerd en uitgevoerd in zachte tijdloze tinten die doen denken aan zand, mos en steen.

 

 

Wil je echt Super Trendy zijn?

De echte trendsetters kiezen natuurlijk voor hun eigen persoonlijke vloer. Een vloer die je niet bij je buren ziet, want je wil je onderscheiden. De trends in wooninrichting lopen vaak parallel met trends in mode. Ook daar is durven combineren momenteel ‘hot’. Voor de woonstoffering betekent dat unieke vloerconcepten, zoals ambachtelijk in patronen gelegde houten vloeren. Ook een hippe geometrische lay-out en het klassieke visgraat patroon is helemaal van deze tijd. Naast visgraat motieven zijn mozaïek of baksteenpatronen erg gewild. En de handgeknoopte tapijten zijn weer terug van weggeweest. Inclusief de geknoopte franjes aan de zijkanten. Net als vroeger bij je ouders thuis.

 

Laat Lippe Wonen met je meedenken. Als interieuradviseurs weten zij precies wat er te koop is. Zij delen die kennis graag - en zoals gezegd - gratis en vrijblijvend met je!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.