De ambachtelijke houten vloer, hij mag weer gezien worden!

Het heeft waarschijnlijk met een algemene trend te maken, waarbij de voorliefde voor natuurlijke, duurzame en échte materialen voorop staat. Ook spelen economische ontwikkelingen een belangrijke rol. Nu de consument over het algemeen wat meer te besteden heeft is de keuze voor kwaliteit en betere, en daardoor duurdere producten bespreekbaar. In het tijdsbeeld van nu is niet alleen het massieve hout van klassieke waarde, ook uit de wijze waarop het gelegd wordt moet de ware klasse spreken!

 

In plaats van recht toe recht aan (kenmerkend voor goedkope laminaatvloeren) zijn de klassieke legpatronen bij eiken parket weer helemaal in de mode. Visgraatmotieven, vaak uitgevoerd met meerdere kwalitatieve houtsoorten zijn daarbij favoriet. Het in patroon leggen van deze forse duo-planken (90 x 18 cm, berken met eiken toplaag) is dan ook vakwerk. De stoffeerders van Lippe Wonen kunnen er daarom niet genoeg van krijgen. De finishing touch wordt bereikt door de visgraat een verouderd design te geven. Met naturel en wit gekleurde oliën lijkt het parket zo uit een eeuwenoud grachtenpand te komen.

 

Lippe Wonen heeft de meeste klassieke parketvlieren van het hele noorden in huis. Niet alleen de eeuwenoud ogende versies, maar ook goednieuw en sprankelend parket in modieuze tinten. Neem een paar uur de tijd en kom ze allemaal bekijken, onze specialisten vertellen u graag meer over de unieke legpatronen.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.