De kleur van het jaar 2019 klinkt ook nog eens lekker

De Flexa kleur van het jaar is ieder jaar weer mooi om te zien, maar volgend jaar klinkt die ook nog eens uitermate lekker; Spiced Honey. Een kleur die je direct op de keukenmuren zou willen kwasten. En inderdaad, Flexa het bedrijf achter de jaarlijkse kleurenkeus, heeft zich door de warme amberkleurige honingtinten laten inspireren. Deze natuurlijke kleur staat voor het knusse gezellige thuiszijn. Geen geschreeuw van buitenaf, maar lekker relaxen in je eigen cocon. We zouden de Flexa kleurkeuze dan ook tekort doen door daar alleen maar de keuken mee te verven.

 

 

Vraag een persoonlijk kleuradvies bij Lippe Wonen

 

Kleuren staan symbool voor de gemoedstoestand van mens en maatschappij. En die gemoederen kunnen  met de dag verschillen. Toch is er een rode draad te zien, of in dit geval een amberkleurige. Woelige tijden gaan gepaard met daarbij passende kleuren. Rustige tijden roepen weer andere behoeften op. En soms zijn de kleurcontrasten juist bedoeld om met de tijd en de kleur een balans te vormen. Bedrijven als Flexa, die van kleuren moeten leven, doen er alles aan om de kleuren van de toekomst nu al te voorspellen. Veel verder dan een paar jaar gaat de voorspelling niet, maar dat is genoeg tijd om op trends en ontwikkelingen in te spelen. De voorspellingen van Flexa lopen dan ook vrijwel altijd synchroon met de kleurenvisie uit de mode-, auto- en interieurbranches. Daardoor dringen ze op alle fronten door en zie je deze trendy kleuren ineens overal.

 

Spiced Honey bepaalt voor een deel de sfeer in huis

 

Ook bij Lippe Wonen worden de kleurontwikkelingen op de voet gevolgd, de collectes lopen in de pas van de heersende trends. Als u het het geluk hebt om nu of volgend jaar uw huis opnieuw in te mogen richten, is een professioneel kleuradvies van Lippe Wonen mooi meegenomen. Dat advies is gratis en verplicht u tot niets. Lippe Wonen laat u zien hoe de trendy kleuren van 2019 ook in uw huis kunnen worden toegepast. Natuurlijk in de vorm van woonstoffering, maar niet alleen dat. Naast vloeren en gordijnen spelen ook de muren een grote rol. Lippe Wonen geeft u de tips om uw huis van de plinten tot aan het plafond in trendy sferen te brengen. De verschillende Spiced Honey tinten worden daar zeker in meegenomen. Zo creëert u de juiste stemmingen in huis.