De Novilon Bella collectie is helemaal Pico Bello!

12 jaar garantie

 

De nieuwe vloeren lenen zich zeer goed om in creatieve patronen gelegd te worden. Anders dan de hele ruimte van aan elkaar gelegde zelfde planken te voorzien, zijn moderne visgraatpatronen tot ingewikkelde Origami motieven de trend van deze tijd. Met Novilon Bella creëert u in een handomdraai een speelse houten vloer of een meer geraffineerd dan wel trendy interieur. Dat alles met de voordelen van Novilon zoals heel weinig onderhoud en een extreem lange levensduur (12 jaar garantie). Bovendien is Bella ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Naast de bekende visgraat of Origami heeft Novilon Bella ook zgn. ‘Hongaarse Punt’ vloeren in het assortiment. Het legpatroon is daarbij anders dan het traditionele 90 graden visgraatmotief, waardoor de planken in een scherpere hoekvorm van 45 graden komen te liggen. Hierdoor ontstaat een rustiger en verfijnder beeld dan bij het visgraatpatroon. Een klusje waar je twee rechterhanden of een vakman van Lippe Wonen bij nodig hebt.

 

Nieuwe vloeren, nieuwe legpatronen en nieuwe voegen…

 

Novilon Bella heeft in haar nieuwe collectie de vloeren Whitewash, Greywash en Naturalwash voorzien van een contrasterende lichte voeg. En die mag gezien worden! De vloer oogt daardoor fris en speels en heeft een eigentijdse uitstraling. Novilon Bella kent daarnaast twee houten vloeren in een haast abstracte variant van vurenhout. De grafische houttekening spreekt tot de verbeelding en zorgt voor een vrolijke en luchtige vloer. Perfect voor bijvoorbeeld een kinderkamer of een moderne en speels ingerichte woonkamer, maar deze vloeren kunnen ook een speelse touch geven aan een strak interieur.

 

Vrijwel alles aan Novilon Bella vloeren is nieuw. Je moet ze echt gezien hebben!

 

De speelse effecten, de legpatronen, het spel van licht en reflectie in -met name- de Origami vloeren…, alleen door ze in het echt te bekijken geloof je je ogen. Kom daarom naar Lippe Wonen, bekijk de complete collectie van Novilon Bella en neem vooral veel stalen mee naar huis om daar de knoop door te hakken. Onze interieuradviseurs geven u graag deskundig advies.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.