De pollen komen, doe er wat aan!

Buitenshuis is het contact met pollen nauwelijks te voorkomen, de lucht zit er vol mee. Alleen bepaalde geneesmiddelen, welke tegen hooikoorts worden verkocht, kunnen tijdelijk verlichting geven. Binnenshuis is er gelukkig veel meer aan te doen. Eenvoudig door de pollen buiten de deur te houden. Dat scheelt een chemische spray, druppels of pillen met mogelijke bijwerkingen en werkt minstens zo goed.

 

Bij Lippe Wonen vindt u een groot assortiment horren en andere oplossingen om muggen lekker buiten te laten vliegen. Maar dat is niet het enige waar een goede hor voor zorgt. Luxaflex® heeft bijvoorbeeld een horrengaas ontwikkeld dat onder de merknaam Poll-Tex® bij Lippe Wonen verkocht wordt. Poll-Tex® houdt niet alleen ongedierte buitenshuis maar ook tot wel 99% van allerlei pollen die in de buitenlucht zweven. Dat betekent dat mensen met last van hooikoorts voortaan ook gewoon hun ramen en deuren kunnen openzetten, zonder daar ziek van te worden!

Een vernuft systeem, waarbij elektrostatische lading in het gaas ervoor zorgt dat nagenoeg alle pollen worden gevangen en vastgehouden en op die manier voor een gezond binnenklimaat zorgt.

 

Horren zijn erg geschikt om het ongemak zo goed mogelijk te helpen voorkomen. Horren filteren niet alleen de pollen uit de buitenlucht, zij zorgen er ook voor dat insecten buitenshuis blijven. Met op maat gemaakte horren sluit u een raam (of deur) zeer fijnmazig af maar kunt u wel volledig blijven ventileren. Dat voorkomt tevens de kans op schimmelvorming en huisstofmijten binnenshuis.

 

Wacht niet te lang met de aanschaf van horren, ze moeten tenslotte ook nog op maat gemaakt worden. Koop ze nu voordelig bij Lippe Wonen en profiteer zonder niesbui van elke komende  mooie voorjaarsdag!

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.