De Vloertrends voor 2017; van grijs tot excentriek

De grootste sfeermakers in ons huis, de vloeren, ramen en muren, zijn natuurlijk extra bepalend voor de manier hoe wij onze expressie naar familie, vrienden en kennissen uitdragen. Bij Lippe Wonen vind u de allergrootste collectie woonstoffering en alle trends voor het uitkiezen.

 

2017 wordt een kakelbont jaar met veel uitersten.

 

Het is een tijd waarin mensen zich willen onderscheiden. We willen uniek zijn en niet in de massa verloren gaan. Daarom is er zoveel te kiezen, ook voor het interieur. Geometrische vormen breken definitief door. Stuk voor stuk heftige dessins die door hun repeterende patronen gek genoeg juist heel rustig ogen. Ze zijn er in twee- en drie-D uitvoeringen. Daardoor ontstaat er een extra dimensie in huis. Er komt letterlijk diepte in uw kamer! Grijs en sober staat haaks op de uitbundige geometrische vormen. De aandacht wordt daarmee juist van de vloer afgeleid waardoor andere aspecten van de inrichting meer aandacht krijgen. Grijze vloeren zijn met name in slaapkamers erg populair. In woonkamers kan een combinatie met geometrische dessins voor verrassende effecten zorgen. Tijdloos klassiek is en blijft alle trends trotseren. Houten vloeren of vinyl/ PVC vloeren die nagenoeg echt lijken, passen in dit interieur. Combinaties met vintage en retro vloerkleden maken het geheel weer helemaal bij de tijd. Praktisch en sterk is veelal de keuze voor gezinnen met opgroeiende kinderen. De vloeren moeten snel en eenvoudig te onderhouden zijn en vooral tegen een stootje kunnen. Voor deze keuze is er nagenoeg slijtvast vinyl. Deze vloeren zijn duurzaam, ogen als echt hout, isoleren geluid en temperatuur en vragen weinig onderhoud. Aandacht voor Milieu en duurzaamheid staan tegenwoordig bij elke vloerkeuze voorop. Niet alleen de keuze voor de juiste materialen en de manier waarop ze gefabriceerd worden, maar ook de keuze voor verantwoorde lijmen en de wijze waarop oude, versleten materialen worden afgevoerd. Of beter, worden hergebruikt! Lippe Wonen heeft veel Cradle to Cradle vloeren die grotendeels volledig gerecycled worden.

Kom langs bij Lippe Wonen. Laat u deskundig adviseren en neem de stalen van uw keuze mee naar huis om daar de beslissing te maken.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.