Eijffinger gordijnen stelen de show

Bij Lippe Wonen kijken we altijd weer uit naar nieuwe collecties gordijnen van Eijffinger. Ook deze nieuwste najaarscollectie overtreft onze stoutste verwachtingen. We staan dan ook te popelen om deze mooie stoffen met prachtige bloemen- en vogelmotieven (én de bijpassende behangsoorten in ons filiaal te Wolvega) aan onze klanten te mogen presenteren. Want wat Eijffinger presteert steelt niet alleen de show in onze filialen, maar ook blikken van bewondering bij u thuis.

 

Eijffinger presenteert telkens een collectie met lef. Iedere gordijnstof heeft een heel eigen karakter. Daarbij durft Eijffinger motieven en kleuren uitbundig te gebruiken. Je waant je het ene moment in een oerbos, het andere moment in een bloemenzee. Het knappe aan de collectie Eijffinger is dat ze door hun groteske patronen en uitbundige kleuren toch niet opdringerig zijn. En ook niet vervelen. Er ontstaat juist harmonie en rust in de ruimtes waar Eijffinger gordijnen hun plaats vinden.

 

Eijffinger heeft bovendien de collecties op ieders persoonlijke smaak afgestemd. Van klassieke rust tot dynamische jeugdigheid. De complete collectie Eijffinger gordijnstoffen is in alle filialen van Lippe Wonen te bewonderen. In ons filiaal in Wolvega vindt u tevens de bijpassende behangcollectie. Daarop worden de patronen van de gordijnstoffen als het ware op de muren geprojecteerd. Behang en gordijnstof gaan dan hand in hand en zijn 100% op elkaar afgestemd. en de kleuren optimaal bij elkaar.

 

Kom deze bijzondere collecties snel bekijken en neem vooral wat stalen mee naar huis. Onze woonadviseurs vertellen u er graag meer over.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.