Het gras van Lippe Wonen hoeft u nooit meer te maaien!

Bent u ook zo iemand die liever in de tuin zit dan in de tuin werkt? Dan hebben wij precies wat u zoekt. Het kunstgras uit de Lippe Wonen collectie bestaat uit diverse soorten grastapijt welke nog nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. U legt het gras in de tuin en klaar is Kees. Vanaf nu alleen nog maar genieten en glimlachend naar de buren kijken als zij zaterdags hun vrije tijd aan het gazon besteden. 

 

Grastapijt is er tegenwoordig in alle soorten en maten, in diverse kwaliteiten en zelfs in diverse kleuren. Dit altijd groene grastapijt laat zich gewillig in de tuin uitrollen, maar ook een terras of balkon knapt er direct van op. Zelfs in huis weet het tapijtgras u een lekker vrij buitengevoel te geven. Grastapijt past werkelijk overal. Bovendien is grastapijt haast onverwoestbaar. Kijk maar naar de voetbalstadions die in toenemende mate van kunstgras worden voorzien. Uw kinderen of kleinkinderen kunnen er dus heerlijk op ravotten. En ook een familiefeestje in de tuin laat geen blijvende sporen achter, als u uw gazon tijdelijk met kunstgras beschermt.

 

Vraag eens wat stalen kunstgras op bij Lippe Wonen, dan kunt u de verschillende soorten thuis in de tuin of op het balkon zelf in het juiste daglicht bekijken. U kunt natuurlijk ook langs komen, dan laten wij u de verschillende soorten en kwaliteiten zien.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.