Het vloerkleed anno 2017

Eenheid
Een harde vloer zonder vloerkleed in het interieur kan kaal en kil aanvoelen. Met een vloerkleed kun je speciale hoekjes en plaatsen creëren. Alle losse elementen gaan een eenheid vormen in het grote geheel. Let bij het uitkiezen van het vloerkleed wel op de afmeting en de vorm er van. Met een groot vloerkleed maak je een wooneiland bijvoorbeeld. Let ook op de kleur, wil je een eyecatcher of een motief? Kijk goed wat jou interieur tot leven brengt of juist tot rust.

 

 

Akoestiek
Door een vloerkleed neer te leggen veranderd de akoestiek in de ruimte. Het vloerkleed absorbeert als het ware de geluiden in grote ruimtes. Als je weinig tot geen raambekleding hebt dan kan er een echo ontstaan. Hoe dikker je vloerkleed, hoe meer de geluiden worden opgenomen en hoe comfortabeler het wordt. Ook is een dik vloerkleed natuurlijk heerlijk voor de voeten.

 

 

Trend
En wat zijn dan de trends voor 2017? Er is ontzettend veel keuze in textuur, vorm en dessin. Klassieke vloerkleden kun je combineren met een modern kleed. Ook de Kelims en grof geknoopte vloerkleden geven je interieur net even wat extra’s. Kleurrijke vloerkleden als eyecatcher of juist een rustige effen kleed. Laat je vloerkleed op maat maken en kies bijvoorbeeld een tapijt van Desso. Bij Lippe Wonen hebben we veel keuze en is veel mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel of neem een kijkje op onze vloerkleden pagina. Voor iedere woonstijl en budget heeft Lippe Wonen een vloerkleed.

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.