Het winter-calamiteitenplan van Lippe Wonen.

Nog even en ze lopen met hun natte winterschoenen weer over uw vloer…

 

Weet u nog van voorgaande jaren? Ineens is het winter en valt er een pak natte sneeuw. De buren strooien driftig met stoepenzout en de wegen, straten en stoepen veranderen in gepekelde modderbaden. En daar loopt u doorheen. En u niet alleen…

Nog even en ze lopen met hun natte winterschoenen weer over uw vloer… 

Weet u nog van voorgaande jaren? Ineens is het winter en valt er een pak natte sneeuw. De buren strooien driftig met stoepenzout en de wegen, straten en stoepen veranderen in gepekelde modderbaden. En daar loopt u doorheen. En u niet alleen… Zorg dat sneeuw, zout en pekel buitenshuis blijven. Schaf direct voor de buitendeur een goede deurmat aan en koop er ook gelijk een voor binnenshuis. Om het geld hoeft u het niet te laten. Wilt u zich sterker tegen de winterse invloeden van buitenaf bewapenen, kies dan ook nog voor een goede inloopmat. Verwissel vervolgens alle natte schoenen voor warme en schone pantoffels en u hoeft zich nauwelijks nog om de vloer te bekommeren. En als er onverhoopt toch een vlekje ontstaat heeft Lippe Wonen alle tips, materialen en producten in huis om dat euvel snel voor u te herstellen.

Goed onderhoud van de vloer is een eerste verdienste.

 

Alles over deur- en inloopmatten, preventief onderhoud van vloeren en het schoonmaken en schoonhouden van tapijt, vinyl, laminaat, hout en pvc vindt u bij Lippe Wonen. Loop eens binnen in een van de 8 filialen voor een gratis deskundig advies.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.