Hydrocork, een vloer voor het leven!

Hydrocork is het allernieuwste op vloerengebied en nu al verkrijgbaar bij Lippe Wonen. Hydrocork combineert een luxe harde en haast onverslijtbare vinylvloer met het dempende, zachte en unieke comfort van kurk. Deze duurzame meerlaagse zwevende vloeren zijn zeer eenvoudig te leggen en geven kamers direct een sfeervolle en warme uitstraling. Hydrocork vloeren zijn leverbaar in tientallen, nauwelijks van echt te onderscheiden natuurlijke hout en steenmotieven.

 

De slijtvaste waterafstotende vinyl-toplaag is gemakkelijk te onderhouden en bestand tegen intensief gebruik. De geluiddempende kurken tussenlaag zorgt voor warmte en comfort terwijl de kurken onderlaag door de isolerende werking bespaart op de energiekosten. De vloer is slechts 6 mm dik, plus een slijtlaag van 0,55 mm maar kan zich meten met veel zwaardere, massieve en duurdere producten.

 

Een Hydrocork vloer voelt zich thuis in iedere ruimte van uw huis. Van woon- tot slaapkamer, van keuken tot badkamer. Door de geluidsisolerende werking is een Hydrocork vloer eveneens geschikt voor gebruik in appartementen.

 

Laat de adviseurs van Lippe Wonen de voordelen van Hydrocork eens voor u op een rij zetten. Kom naar een van de acht filialen en laat u verrassen door de vele uitvoeringen en mogelijkheden welke een duurzame Hydrocork vloer biedt.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.