Interfloor: Vintage tapijt

Vintage is een hype! Nog nooit waren nieuwe, maar optisch versleten producten zo populair. Stoelen, tafels, banken… alles moet er doorleefd uitzien. Zo ook met vintage tapijt uit de Mystique collectie van Interfloor. Een karaktervolle vloerbedekking welke oogt alsof er al generaties lang intensief op is geleefd, maar in werkelijkheid gloednieuw, sterk en duurzaam in gebruik is. Vintage leeft volop bij Lippe Wonen, niet als oud en grijs, maar als trendy, modieus en brutaal eigentijds.

 

Het nieuwe vintage tapijt is o.a. verkrijgbaar in diverse vervaagde meerkleurige hoofdtinten. Het tapijt kan kamerbreed van plint tot plint geleverd worden, maar ook als los kleed. Je kunt dan kiezen uit diverse afwerkingen en er een persoonlijke look aan geven. Zo kun je met meerdere kleine kleden diverse kleurcombinaties maken, waardoor het vintage effect nog sterker wordt.

Leg de kleden nonchalant over en naast elkaar. De combinaties blijven verbazen. Vintage tapijt ziet er weliswaar versleten uit, maar dat is het niet. Dit nieuwe vintage tapijt is opgewassen tegen normaal tot jarenlang zwaar woon- of projectgebruik, is bestand tegen zwenkwielen en kan ook op de trap worden toegepast. Vintage tapijt kan zich in alle opzichten meten met onze overige vloerbedekkingen.

 

Kom de kleuren en motieven bij Lippe Wonen bekijken en waan je terug in grootouders tijd

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.