Lippe Wonen: anti-pollen horren

Het voorjaar valt extreem vroeg dit jaar en daarmee ook de last van vliegen, muggen en ander ongedierte dat u liever buiten de deur houdt. Alle deuren en ramen sluiten is geen optie, want frisse lucht en goed ventileren is u ook wat waard. Goede horren lijken de ideale oplossing, want die laten frisse lucht binnen- en houden enge beesten buitenshuis. Precies waar u ze wilt hebben!

 

 

Pollengaas, wat een opluchting!

 

Bij Lippe Wonen vindt u een groot assortiment horren en andere oplossingen om muggen lekker buiten te laten vliegen. Maar dat is niet het enige waar een goede hor voor zorgt. Luxaflex® heeft bijvoorbeeld een horrengaas ontwikkeld dat onder de merknaam Poll-Tex® bij Lippe Wonen verkocht wordt. Poll-Tex® houdt niet alleen ongedierte buitenshuis maar ook tot wel 99% van allerlei pollen die in de buitenlucht zweven. Dat betekent dat mensen met last van hooikoorts voortaan ook gewoon hun ramen en deuren kunnen openzetten, zonder daar ziek van te worden!

Een vernuft systeem, waarbij elektrostatische lading in het gaas ervoor zorgt dat nagenoeg alle pollen worden gevangen en vastgehouden en op die manier voor een gezond binnenklimaat zorgt.

 

Geniet nu direct al van een goed binnenklimaat

 

Lippe Wonen maakt alle horren voor ramen en deuren tot op de millimeter nauwkeurig pasklaar, zodat er geen kiertje voor ongedierte overblijft. De mensen van Lippe Wonen komen graag bij u langs om de juiste maten te nemen. Maak daar vandaag nog werk van, dan zit u de rest van het jaar in een fris, pol- en muggenvrij huis!

 

 
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.