Lippe Wonen heeft de starters-voordeel-vloer in huis.

Misschien ligt er al iets op de vloer van je nieuwe kamer en red je je daar eerst wel mee. Misschien kun je met een leuk en voordelig kleed lichte slijtageplekken camoufleren. Vloerkleden heeft Lippe Wonen in alle vormen, maten, kleuren en materialen in huis. Ook in verschillende prijsklassen. Die van jou zit daar zeker tussen.

 

Heb je toch liever iets nieuws op de vloer? Kijk dan eens naar laminaat. Ideaal voor starters. Laag geprijsd, sterk en behoorlijk slijtvast en makkelijk schoon te houden. Bovendien eenvoudig mee te nemen als je nog eens naar een andere kamer vertrekt.

 

Als je budget wat meer ruimte biedt is pvc een goed alternatief. Sterker dan laminaat en in heel veel uitvoeringen verkrijgbaar.

 

Naast alles voor de vloer heeft Lippe Wonen ook alles op gebied van raamdecoratie in huis. Dat varieert van een eenvoudige vitrage tot super-de-luxe Luxaflex. Lippe Wonen nodigt iedereen die op kamers gaat uit om de mogelijkheden te bekijken. Een voorproefje vind je hier en voor het echte werk kom je natuurlijk even langs.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.