Lippe Wonen: mooi in de plooi!

Uw nieuwe vitrages en overgordijnen verdienen een vakkundige afwerking en een perfect ophangsysteem. De laatste trend in gordijnconfectie is de zogenaamde ‘waveplooi’. De naam zegt het al; de gordijnen worden door middel van koordjes, welke op vaste afstand van elkaar op de plooiband verbonden zijn, in uitzonderlijk mooie en gelijke golfen geconfectioneerd. Daarbij gebruiken we een combinatie van Runners, Wave-band en Wave-haakjes waardoor het gordijn in vloeiende lijnen onder de rail komt te hangen. De meest stugge gordijnstof toont daarmee uiterst soepel en bijzonder decoratief.

 

In combinatie met de railsystemen van Interstil komt de waveplooi helemaal tot haar recht. Interstil kan bogen op de grootste collectie systemen om vitrages en gordijnen van modern tot klassiek te bevestigen. Lippe Wonen heeft de collectie van Interstil in huis en daarmee het aanbod goed op de rails. Iedere bocht en elke vorm is een uitdaging voor onze vakmensen om voor u te maken.

 

Kom daarom snel naar een van de filialen om de waveplooien en de ophangsystemen te zien, er wordt al veel mee gedaan en alle klanten zijn enthousiast als ze de voorbeelden ervaren.

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.