Lippe Wonen regelt het zonlicht draadloos!

Het weer regelt automatisch de rest

De tijd van het getrek aan touwtjes, kabeltjes en gedraai aan katrollen lijkt daarmee voorgoed voorbij. Want Somfy (het merk dat Lippe Wonen op dit gebied voert) brengt comfort, gemak en veiligheid binnen handbereik. De afstandsbediening is geschikt voor alle typen en merken buitenzonwering. Besturing van de zonwering kan desgewenst ook  plaatsvinden via zon-, wind- of regensensoren. Dit systeem beschermt tevens de zonwering tegen de wind: bij zon gaat het scherm automatisch naar buiten, bij aantrekkende wind gaat het scherm tijdig weer naar binnen. Rolluiken kunnen gestuurd worden door een slimme tijdklok.

 

Het zware werk gaat voortaan vanzelf

Het in- en uitrollen van grote, brede zonweringen kan best zwaar en moeizaam zijn. Daar bent u dus voortaan mooi vanaf. Een krachtige elektromotor doet dat werk geruisloos en zonder morren. Tussen het bedieningspunt en zonwering of rolluiken zijn geen kabels nodig. Zelfs betonnen muren staan de ontvangst van de signalen niet in de weg. De enige kabel is die van de motor naar een 230 V voedingspunt. Bovendien is het systeem eenvoudig uit te breiden met extra bedieningspunten per kamer.

 

Lippe Wonen heeft in alle 7 filialen voorbeelden van dit systeem gebruiksklaar uitgestald. Neem de proef op de som en kom het systeem vrijblijvend bekijken. Wij rekenen u graag voor wat een toepassing in uw woonsituatie kost.

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.