Moduleo topvloeren, Lippe Wonen heeft ze!

Het merk Moduleo staat voor een zeer omvangrijk assortiment PVC vloeren. Misschien wel de grootste in zijn soort. Stuk voor stuk van de allerbeste kwaliteit. De slijtvaste toplaag is gemaakt voor jarenlang intensief gebruik en de designs zijn zo doordacht dat ze als tijdloos beschouwd mogen worden.

Moduleo is Europees marktleider in vinylvloeren en bepaald door haar omvang en volume in grote mate de trends op vloerengebied. Lippe Wonen heeft de complete collectie van Moduleo in huis en laat u graag kennismaken met de trends en materialen van – misschien wel – uw toekomstige vloer!

 

De eigentijdse PVC vloeren van Moduleo hebben helemaal niets meer met de kunststofvloeren van vroeger te maken. Deze nieuwe vinylvloeren zijn nog maar nauwelijks van natuurlijke materialen te onderscheiden. Ultrafijne puntrasters en uitstekende printtechnieken laten hout écht hout lijken en natuursteen écht natuursteen. De herhaling van patronen is daarbij veel kleiner dan bij vele andere merken. Daardoor is iedere vierkante meter uniek en levensecht. Je moet wel een kenner met zeer goede ogen zijn om het verschil met ‘echt’ nog te kunnen zien!

 

De vloeren lijken niet alleen levensecht, ze voelen ook zo aan. Moduleo benadert op alle manieren telkens de pure werkelijkheid. Zo heeft u een ‘natuurlijke’ vloer met alle voordelen van oerdegelijk PVC. Want geen ander materiaal als PVC leent zich zo goed voor gebruik in alle ruimtes van het huis. Letterlijk, want PVC kan ook in alle natte en vochtige ruimtes worden toegepast. Daardoor wordt uw keuken een optisch verlengstuk van de woonkamer en vormen de slaapkamers en badkamer één harmonieus geheel. Bovendien zijn alle Moduleo vloeren zacht, isolerend en geluiddempend en dragen bij aan een beter leefmilieu in huis.

 

Laat u verassen door de omvangrijke collectie en kom de trends op vinylvloeren bekijken bij Lippe Wonen. Neem gelijk wat stalen van ons mee om te zien hoe goed Moduleo in uw huis past.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.