Nieuw bij Lippe Wonen; Jeans over de vloer!

Naast ‘Jeans’ heeft Lippe Wonen ook de ‘Ridge’ tapijten uit deze zeer bijzondere Essentials collectie in voorraad. Ridge biedt twaalf neutrale kleuren en een gedetailleerde structuur: de perfecte basis voor een minimalistische omgeving. Jeans en Ridge zijn vanaf nu bij Lippe Wonen verkrijgbaar.

 

Jeans: Denim voor over de vloer.

 

Denim, wie kent de spijkerbroekenstof niet? Maar wie had ooit kunnen denken dat denim ooit als tapijt zou worden toegepast? Desso wil met de collectie ‘Jeans’ inhaken op de immense populariteit van de stof, maar dan wel in de hedendaagse verantwoorde uitvoering. Daarbij is Jeans is creatief, dynamisch en informeel en biedt de mogelijkheid een bijzondere, eigen gezicht te geven aan een interieur. Jeans bestaat uit zes kleuren blauw, refererend aan verschillende soorten jeans. De kleuren zijn perfect te combineren en bieden zo de mogelijkheid verschillende, duidelijke zones aan te brengen in het interieur.

 

Ridge: ongecompliceerd en echt.

 

De Ridge collectie laat zich het best omschrijven als de meest pure, simplistische versie van tapijt. De oervorm, zo hoort tapijt te zijn! Door de simpele aard ontstaat een natuurlijke en eerlijke uitstraling waarin de ambachtelijke weefstructuur, compleet met kleine onregelmatigheden, goed opvalt. Ridge geeft een moderne uitstraling aan iedere ruimte. Met Ridge biedt Desso een brede keuze aan in totaal twaalf neutrale kleuren: warme en koele grijstinten, beige en taupe, gecombineerd met de accentkleuren geel, groen en blauw. Ridge roept een sfeer van rust en pure natuur op.

 

Jeans en Ridge zijn duurzaam door verantwoord materiaalgebruik.

 

Haal iets goeds in huis en belast de natuur zo minimaal mogelijk. De Jeans en Ridge collecties voldoen beide aan eisen die daarbij passen. De tapijtrug is voor 100% recyclebaar in het eigen productieproces van Desso. Beide producten hebben een Cradle to Cradle® Zilver-certificering en zijn gemaakt om te worden gerecycled in een niet-giftige gesloten kringloop. Verder bevat de collectie ECONYL®-garen; dat is 100% geregenereerd nylongaren gemaakt uit hergebruikt afvalmateriaal zoals visnetten en post-consumer tapijtvezels.

Over Jeans en Ridge kan Lippe Wonen nog veel meer vertellen. Kom het aanhoren, breng een bezoek aan een van de filialen en laat u imponeren door tapijt van deze tijd. En neem vooral veel stalen mee naar huis om de collecties in uw eigen omgeving te beoordelen.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.