Nieuwe Interfloor vinyl collectie Evolution Wood

Geef uw huis een metamorfose met de nieuwe vinylvloeren van Interfloor. Deze collectie is opvallend door de mooie texturen en patronen. Evolution Wood is vernieuwend en laat vinyl weer bijzonder zijn. De collectie bestaat uit 5 toonaangevende dessins en transformeert de kamer volledig. De Hongaarse punt of het klassieke visgraat motief zijn weer terug van weg geweest. De sfeer van vroeger is weer terug en is te combineren met zowel klassiek als hip moderne meubels.

Geef uw huis een metamorfose met de nieuwe vinylvloeren van Interfloor. Deze collectie is opvallend door de mooie texturen en patronen. Evolution Wood is vernieuwend en laat vinyl weer bijzonder zijn. De collectie bestaat uit 5 toonaangevende dessins en transformeert de kamer volledig. De Hongaarse punt of het klassieke visgraat motief is weer terug van weg geweest.

De sfeer van vroeger is weer terug en is te combineren met zowel klassiek als hippe moderne meubels.

 

De nieuwe vinyl collectie Evolution Wood is ook nog eens geschikt voor zwaar gebruik of licht projectmatig. Dat betekend dat zowel de badkamer, studentenkamer of woonkamer omgetoverd kunnen worden tot een hip of juist klassiek vertrek. De oppervlakte structuur is zo verfijnd dat het bijna voelt als echt hout. de vloer is hypo allergeen, anti slip en erg hygiënisch.

Al met al een zeer praktisch vinyl met prachtige uitstraling!

Bekijk deze vinyl kwaliteiten vooral in de winkel.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.