Screens, om winterse kou buitenshuis te houden!

Het idee achter Screens is simpel. Een weer- en windbestendig doek dekt het gehele raam aan de buitenzijde, zowel in de hoogte als in de breedte volledig af. Omdat de Screens aan weerszijde in een geleidingsysteem zijn gevat, ziet zelfs de grootste storm geen kans om tussen de Screens en het raam te komen. De kou krijgt eenvoudigweg geen vat op het raam. Het raam neemt eerder de kamertemperatuur over en zorgt op die manier voor een behaaglijk bunnenklimaat. Zomers gebeurt dat proces precies andersom en wordt juist de warmte van het zonlicht tegengehouden.

 

Je kunt dus stellen dat Screens, of feitelijk elk soort zonnescherm, het hele jaar door voor een plezierige binnentemperatuur zorgt. De isolerende werking van Screens kunnen nog vergroot worden door een duo-combinatie toe te passen. Screens in combinatie met (rol)gordijnen, jaloezieën of lamellen geven nog meer effect. Dat effect is meetbaar en terug te vinden in de energierekening. De aanschaf van Screens, of willekeurig welke zonwering, is daarom een verstandige, milieubewuste en energiebesparende investering.

 

Alle soorten binnen- en buitenzonwering vindt u bij Lippe Wonen. De adviseurs kunnen u volledig over alle voordelen informeren. Daarnaast zijn zonweringen, ook in de winter, gewoon mooi om te zien. Ze werken sfeerbepalend in huis en dragen bij aan de gezelligheid.

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.