Verduisteringsgordijnen, de beste tip voor een goede nachtrust.

Slaap lekker. Doe er vandaag nog wat aan.

Een goede nachtrust kunt u deels zelf beïnvloeden. Bijvoorbeeld door in de slaapkamer verduisteringsgordijnen aan te brengen. Sommige soorten houden het buitenlicht volledig uit de slaapkamer. Het is er dan aardedonker en dat slaapt wel zo lekker. Dat is niet alleen bij het slapen gaan een voordeel, maar zeker ook bij het wakker worden. Met een zon die midden juni al om even na vijven opkomt, betekent dit vaak nog een paar lekkere uurtjes in het donker doorknorren.

Verduisterende gordijnen zijn er in vele soorten, het is uw persoonlijke smaak en voorkeur waar de keuze naar uit gaat. Bij Lippe Wonen hebben we alle soorten voor alle formaten ramen in huis. U kunt dus alles op dit gebied onderling met elkaar vergelijken en op basis van prijs en aanbod een gerichte keuze maken. Neem daar de tijd voor want het aanbod in rolgordijnen, plissés, duette’s, shutters etc. is groot. En dat geldt ook voor de toepassingen op grote of kleine ramen, dakramen of draai-kiepramen.

 

De dagen worden langer, laat uw nachtrust niet beïnvloeden!

Kom langs bij Lippe Wonen en maak samen met de specialisten een keuze uit het voor u meest geschikte assortiment.  Een afspraak maken hoeft niet, maar garandeert u wel van geplande persoonlijke aandacht.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.