Woonbeurzen op de eilanden wederom groot succes!

Het is voor Lippe Wonen een traditie geworden om de in de maanden april en oktober de eilanden Texel,  Terschelling en Ameland te bezoeken. Beladen met tapijten, karpetten, vloerkleden, gordijnen, vitrages, horren en zonweringen presenteerde Lippe Wonen ook dit jaar drie maal achtereenvolgens de allernieuwste collecties woonstoffering aan de eilandbewoners.

 

Een goed moment, want de meeste eilanders maken zich op voor het nieuwe toeristische seizoen en willen voor uw eigen interieur, verhuurwoning of voor hun gasten mooie, functionele en vooral aantrekkelijke accommodaties aanbieden. Ook dit jaar werden de  woonbeurzen op de eilanden weer zeer goed bezocht. Naast gordijnen, vloeren, zonwering en karpetten presenteerden de medewerkers van Kapenga en Super Keukens hun meubelen, bedden en keukens.

 

Voor Lippe Wonen een uitdaging om ook in het najaar een inhoudelijke bijdrage te leveren. Klaas van der Hoek, van Lippe Wonen: “Het is elk jaar opnieuw een feest om in april naar de eilanden te gaan. Het zijn weliswaar drukke en hele volle lange dagen, maar dat hebben we er graag voor over. ‘ Ochtends meten we op verzoek de woonruimtes in, zodat de klanten ’s middags of ’s avonds een gerichte keuze kunnen maken en wij direct een aantrekkelijke prijs kunnen voorstellen. De eilandbewoners rekenen al op ons, ze kijken er, net als wij al maanden lang naar uit!”

 

De woonbeurzen zijn vooral grote inspiratiebeurzen. De eilandbewoners kunnen per Waddeneiland 4 dagen lang van ’s middags to ’s avond gratis kennis met de interieurcollecties maken. Er is dus veel te zien en bovendien zijn de producten ‘eilandvriendelijk’ geprijsd. Je kunt er dus ook leuke koopjes scoren.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.