LW.Banner 1400x290px

Open jouw wereld bij Lippe Wonen

Een huis met een inrichting en sfeer die bij je past begint bij een solide basis. Bij Lippe Wonen helpen wij u met het leggen van die solide basis in de vorm van van een passende vloer, mooie raambekleding en geschikte zonwering.  Wij bieden u de hulp met een flinke portie inspiratie, een eerlijk advies en de professionele montage waar u op zit te wachten. Een thuis waar u elke dag weer blij van wordt? Dat begint bij Lippe Wonen!

.

Inspireren

Je huis is de plek waar je thuiskomt. Een plek waar je rust vindt en waar je jezelf veilig voelt. Logisch dus dat er veel aandacht wordt besteed aan de inrichting en de sfeer van uw woning. En die inrichting en sfeer beginnen bij een solide basis in de vorm van een passende vloer en vloerkleed, mooie raambekleding of geschikte zonwering. Een inrichting waar u elke dag weer blij van wordt? U vindt het bij Lippe Wonen!

 

 

Adviseren

Of u nu woonadvies heeft ingewonnen bij een van onze woonadviseurs of dat u zelf al een goed idee heeft van wat u wilt of zoekt. De volgende stap naar een inrichting waarvan u jarenlang zorgeloos van kunt genieten, is de stap naar een van onze acht vestigingen. Want, daar vindt u onze adviseurs die u alles (maar dan ook echt álles) kunnen vertellen over vloer, raambekleding of zonwering. Goed en objectief adviseren is een ambacht wat we bij Lippe Wonen al meer dan 40 jaar in de vingers hebben. Onze missie? Goed luisteren is sleutel naar de oplossing waar u écht blij van wordt!

Welke vestiging mag ik u binnenkort verwelkomen?

 

 

Monteren

Een goed begin is het halve werk. Waar een inspirerend woonadvies en onze gedegen productkennis het begin vormen, zijn het onze monteurs die zorgen voor een vakkundige montage. Want, hoe goed een product ook is, het plezier van dagelijks gebruik staat of valt bij een naadloze en strakke afwerking. Onze monteurs hebben maar één simpele leidraad: We maken het bij u net zo strak als dat we het thuis zelf ook zouden willen hebben. En die lat ligt hoog. Altijd!

Bekijkt u onze projecten even?