We gebruiken cookies op deze website.

Gordijn actie

De gehele maand januari profiteert u van 50% korting op elke 4e meter gordijnstof, inbetween of vitrage. Gordijnen zijn niet alleen mooi maar isoleren ook nog eens heel goed. Dus wees er snel bij want deze actie loopt t/m 31 januari. Maak snel een afspraak in de winkel en doe inspiratie op!

50 jaar ervaring, klaar voor de toekomst!

De gehele maand januari profiteert u van 50% korting op elke 4e meter gordijnstof. En deze actie geldt voor de gehele collectie. Maak gebruik van deze actie en geniet van een warme velvet, natuurlijke linnen of een gezellige print. Daarnaast worden jouw nieuwe gordijnen vakkundig opgemeten en opgehangen door een vakman van Lippe Wonen.

  Actievoorwaarden:

  • Geldig van 1 januari t/m 31 januari 2023
  • Niet geldig in combinatie met andere acties
  • Actie is uitsluitend geldig op gordijnen met standaard confectie (excl. confectiemateriaal).
  • Bij veelvouden van vier (dus bij 4 meter wordt de korting van 50% over de 4e meter verrekend. Bij een ordergrootte van 8 m wordt de korting verrekend over 2 x een meter etc.)
  • Orders waar reeds korting op is verleend, zijn uitgesloten van deze actie

  Gordijnen voor isolatie en de juiste akoestiek

  Een ruimte waar de akoestiek goed is voelt comfortabel en prettig aan. Daarnaast werkt de juiste akoestiek ook rustgevend. 

  Alleen maar voordelen aan gordijnen, inbetweens en vitrage want naast de genoemde eigenschappen zijn ze isolerend en bespaar je ook nog eens op energiekosten.

  Bekijk hieronder alvast onze topmerken in gordijnen en laat je inspireren.

  Ja, ik maak een afspraak