We gebruiken cookies op deze website.

Vloerkleden actie

De gehele maand maart profiteert u van 15% korting op alle vloerkleden. De korting geldt niet alleen op alle standaard maten, maar ook op maatwerk. Met een vloerkleed zorgt u ervoor dat uw huis behaaglijk aanvoelt, de akoestiek wordt verbeterd en daarnaast bespaart u op uw energiekosten. Deze actie loopt tot en met 31 maart 2023.

Vloerkleden

Elke harde vloer verdient een warm en knus vloerkleed en er is ontzettend veel mogelijk. Een eigen ontwerp zoals, een bijzondere foto of een familiewapen verwerkt in uw vloerkleed behoort ook tot de mogelijkheden. De traditionele wevers zijn echte vakmensen, zij hebben oog voor detail en voeren uw wensen met veel plezier uit.

Met een warm wollen vloerkleed of een synthetische vezel van hoogwaardige kwaliteitsgaren bespaar je enorm op de energiekosten, want een vloerkleed voelt heerlijk warm en daardoor kan de verwarming een beetje lager.

Maak een afspraak in de winkel om de gehele collectie te bekijken.

Ja, ik maak een afspraak

Onze topmerken

Maak kennis met onze topmerken want, alleen de beste vloerkleden zijn verkrijgbaar bij Lippe Wonen.

Kiest u voor een handgeknoopt wollen vloerkleed van De Munk Carpets of een trendy kleed van Brinker, dan weet u dat uw huis altijd gezellig aanvoelt. Maar ook een hip vloerkleed van vt wonen of Brink & Campman vloerkleed geeft uw vertrek direct een aangename sfeer.

Met een authentiek perzisch vloerkleed van SusaStye ervaart u een heuse kleurenexplosie. Deze handgeknoopte vloerkleden met perzisch dessin passen goed in elk interieur. Desso maakt van kamerbreed tapijt een vloerkleed op maat.

Bekijk alle vloerkleden in de winkel en misschien ligt het perfecte vloerkleed nu al voor u klaar.

Ja, ik maak een afspraak

Inspirerend advies, in de winkel of bij jou thuis.

Het creëren van een passende inrichting is een vak. Met een afspraak in de winkel of bij u thuis, leggen we samen de basis voor uw inrichting. Een inrichting waarvan u jarenlang elke dag geniet. Maak een vrijblijvende afspraak of stel uw vraag.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen u wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we u om een winkel van Lippe Wonen te bezoeken

“Op zoek naar een mooi vloerkleed? Leuk! Ik inspireer en help u graag in de winkel of bij u thuis ”

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen