We gebruiken cookies op deze website.

JUBILEUMACTIE! Jouw tweede hor met 50% korting

Doen door durven. Dat is waarmee het verhaal van Lippe Wonen 50 jaar geleden is begonnen door Lippe Lap. Een 50-jarig jubileum is een absolute mijlpaal en dat vieren we graag samen met jou. Daarom profiteer je de gehele maand mei van 50% korting op iedere tweede hor. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw raam en/of deur? Laat je inspireren in één van onze acht filialen.

50 JAAR LIPPE WONEN: Luxaflex® horren met korting

Al 50 jaar staat Lippe Wonen voor toegankelijkheid en het volledig ontzorgen van onze klanten. Iedere dag doen wij ons uiterste best om onze klanten te voorzien van het meest passende advies. Ook wanneer het gaat over het binnen laten van frisse lucht, en het buitenhouden van insecten en pollen. Horren zijn dan de perfecte oplossing, zowel voor ramen alsook voor deuren. In onze filialen adviseren wij je graag over een passende oplossing voor jouw woning.

Iedere maand staat er een nieuwe jubileumactie voor je klaar! De gehele maand mei profiteer je van 50% korting op iedere tweede hor.  Actievoorwaarden zijn van toepassing:

  • De korting is van toepassing op iedere tweede hor van Luxaflex®;
  • De korting is van toepassing op het goedkoopste artikel;
  • De korting is niet van toepassing op de montageservice;
  • De actie loopt van 1 mei tot en met 31 mei 2023 en is niet geldig in combinatie met andere acties.

Ik wil een afspraak!

Raamhorren en hordeuren

Doordat wij bij Lippe Wonen maatwerk horren aanbieden, is er voor vrijwel ieder raam, iedere deur en schuifpui een passende hor beschikbaar. Zo is bijvoorbeeld de rolhor uitermate geschikt voor gewone ramen, draai-kiep ramen en dakramen. Voor jouw schuifpui of openslaande deuren zijn hordeuren een mooie oplossing. Er zijn diverse variaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de plissé hordeur, of een scharnierende hordeur. 

Verder kun je ook nog kiezen uit een vaste hor of inzethor. Met een inzethor houdt je insecten en pollen buiten, maar hoef je niet te boren en schroeven. Deze hor past precies in de uitsparing van jouw kozijn. De vaste hor is een solide ontwerp en wordt bevestigd in het kozijn. Wil je meer weten over de producten? Klik dan hier.

Maak een afspraak

Oprolbare hordeuren

rolhordeur

Plissé hordeur

Luxaflex plissé hordeur

Raam plissé

raamhor plissé

Rolhorren

luxaflex oprolbare hor

Inzethor

Luxaflex inzethor