Lippe Wonen houdt niet van pottenkijkers

Lippe Wonen houdt niet van pottenkijkers

Als u niet van pottenkijkers houdt en dus op uw privacy gesteld bent, zijn de gordijnen Duetti en Duodrape van Lippe Wonen u op het lijf geschreven. Met beide gordijnstoffen stelt u namelijk zelf de doorkijk ‘dicht’ en ‘transparant’ volledig in op de manier zoals u dat wenst.

 

Tot zover en niet verder…

U kunt natuurlijk uw overgordijnen of lamellen dicht doen om inkijk in uw huis te voorkomen. Of stroken plakplastic aanbrengen om nieuwsgierige blikken af te wenden. Maar daarmee bent u ook gelijk het contact met de buitenwereld kwijt. Om nog maar te zwijgen over het gemis van invallend licht. Juist daarom zijn de gordijnen Duetti en Duodrape zo ideaal. Ze combineren in feite een transparante vitrage met een strook overgordijn en worden om die reden ook wel eens met ‘inbetween’  aangeduid. Met volledig behoud van de sfeer in huis stelt u zelf de doorkijk in en bepaalt u zelf tot welk niveau uw privacy wordt gewaarborgd.

 

Wij komen wel bij u binnen kijken

De woonadviseurs van Lippe Wonen zijn zeker geen pottenkijkers, maar komen voor het inmeten wel graag bij u thuis. Want zij zijn nieuwsgierig naar de juiste maten van uw ramen, zodat zij de meest efficiënte aankoop voor u kunnen realiseren. Bovendien maken zij de gordijnen graag op maat en hangen alles vakkundig voor u op. Duetti en Duodrape gordijnen kunnen kamerhoog (tot 300 cm) geleverd worden. Het materiaal is brandvertragend en voorzien van het Naturally Treviera CS certificaat, wat inhoudt dat deze op een milieuvriendelijke wijze zijn geproduceerd. De gordijnen zijn wasbaar op 60 graden, hebben een goede lichtechtheid en zijn als vouwgordijn geschikt. De gordijnen worden geleverd in vier kleurstellingen die u bij Lippe Wonen kunt bewonderen. Evenals de bedienings- en ophangsystemen.

 

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.