Lippe Wonen speelt met duurzaam Modular Marmoleum

Wie Marmoleum zegt denkt aan grote saaie vlakken vinyl, vaak gebruikt in keukens, scholen en ziekenhuizen. Met Modular Marmoleum van Forbo is dat voorgoed verleden tijd. Modular Marmoleum is een collectie waarmee eindeloos gespeeld en gecombineerd kan worden. De speelstukken bestaan uit meer dan 60 verschillende kleuren en 6 verschillende formaten. Iedereen kan met deze pasklare ‘puzzelstukken’ een volstrekt eigen en unieke vloer samenstellen. De nieuwe speelse vloeren zijn te bewonderen in alle filialen van Lippe Wonen.

 

Niet alleen speels, ook duurzaam verantwoord.

 

Een vloer moet ook duurzaam en verantwoord zijn. Marmoleum Modular is een duurzaam alternatief voor luxe vinyltegels en –stroken. Marmoleum Modular is gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen, 100% PVC-vrij en bevat geen schadelijke phtalaten of andere weekmakers.

Uit zo’n omvangrijk pallet een keuze maken is lastig. Je kunt daarvoor beter een bezoek aan Lippe Wonen brengen om de Marmoleum Modular vloer van jouw keuze in het echt te zien en te bewonderen. Marmoleum Modular is niet alleen een nieuw duurzaam alternatief voor PVC-vloeren, het is een lifestyle concept waar ook andere duurzame zaken aan vast zitten. Zo verwijdert Lippe Wonen - indien nodig - de oude vloer en voert deze milieubewust af. Vaak is hergebruik voor nieuwe vloeren zoals Marmoleum Modular weer mogelijk, zodat de kringloop gesloten en compleet is.