Lippe Wonen verkoopt uitsluitend kind-veilige rolgordijnen en jaloezieën. Gegarandeerd!

Veel rolgordijnen en jaloezieën zijn gevaarlijk voor jonge kinderen. Bij een onderzoek van 23 soorten raambekleding beoordeelde de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit er 7 als niet veilig. De verkoop ervan is meteen verboden.

 

Alle rolgordijnen en jaloezieën uit het Lippe Wonen assortiment zijn als veilig beoordeeld en voldoen aan de strengste veiligheidseisen!

 

Lippe Wonen is preferred supplier van Luxaflex®. Alle producten van dit kwaliteitsmerk zijn al jaren voorzien van kind-veilige constructies.

 

Veilige en eenvoudige bediening

 

Luxaflex® voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm. Daarnaast ontwikkelt Luxaflex® steeds nieuwe producten en opties om het risico op ongevallen te verkleinen. Daardoor is de standaard bedieningslengte voor raambekledingen met koord- of kettingbediening teruggebracht tot maximaal 1 meter, om het risico op letsel bij jonge kinderen te beperken.

 

Koordloze oplossingen, 100% kind-veilige oplossingen!

 

De nieuwste rolgordijnen en jaloezieën producten Luxaflex® zijn compleet koordloos te bedienen. Een afstandsbediening of uw mobiele telefoon doet het werk veilig en geprogrammeerd.

Bekijk hier alle mogelijkheden van de bedieningen. Lippe Wonen juicht deze ontwikkeling toe. Het complete Luxaflex® PowerView Motorisation programma demonstreren wij u graag in een van onze 8 filialen.