Nieuw bij Lippe Wonen; ontwerp je eigen rolgordijn!

Alles wat je kunt printen kan voor het raam

Laat je vrienden en vriendinnen zien wie je bent en wat je mooi en belangrijk vindt. Letterlijk alles wat je aan foto’s, plaatjes, patronen, kleuren, teksten en/of vormen kunt bedenken, kan bedrukt worden op lamellen, rolgordijnen en zonweringen voor de ramen. Zo maak je een uiterst exclusief gordijn waarvan er maar één in de hele wereld bestaat. 

 

 

                   

 Een nieuw decor in huis

Rolgordijnen, lamellen en zonweringen kunnen door Lippe Wonen in iedere maat en in iedere uitvoering bedrukt en geleverd worden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse gradaties, van licht doorlatend tot volledig licht verduisterend materiaal. Desgewenst - buiten de standaard handmatig bediende - ook in elektrisch en op afstand te bedienbare systemen verkrijgbaar. Naast de meest creatieve prints kun je ook voor rustige patronen en zelfgemaakte decoraties kiezen. Daarbij is iedere kleurstelling in principe mogelijk.

 

                      

 

Door de haast eindeloze hoeveelheid mogelijkheden die zo ontstaan, kunnen we ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Onze interieurspecialisten weten echter precies wat wel en wat niet in jouw specifieke situatie past. Bovendien komen zij graag bij je thuis om en gratis in te meten. Maak van de week nog een vrijblijvende afspraak en kom je verbazen over de vele mogelijkheden in een van de Lippe Wonen filialen bij jou in de buurt.

 

 

 

 

 

                                       

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.