We gebruiken cookies op deze website.

Nieuwbouwwoning Donkerbroek

Een prachtige opdracht in Donkerbroek. Deze kapschuur woning hebben wij volledig gestoffeerd met mooie duurzame producten. Onze styliste ging samen met de opdrachtgever een plan bedenken om van deze unieke woning een echt thuis te maken. En wij waren niet de enige die onder de indruk waren. De programmamakers van het RTL woonprogramma Heel Holland Woont waren dat ook. Bekijk hieronder de beelden en de opname van RTL en de complete stoffering.

RTL 'Heel Holland Woont'

Na de volledige stoffering mochten we binnenkijken bij dit bijzonder nieuwbouwhuis.

Als je, zoals deze klant, zelf architect bent dan is het ontwerpen van je eigen huis wel een fantastisch opdracht. StudioJK ontwierp dit prachtige huis met karakter. Door de duurzame gevelbekleding is het zelfs zo bijzonder dat RTL in het televisieprogramma 'Heel Holland Woont' er graag aandacht aan bestede.  

Het is een televisieprogramma waarin alles over bouwen en wonen aan bod komt. In iedere aflevering wordt er een nieuw thema centraal gesteld. In deze aflevering neemt presentatrice Loes de kijkers mee naar Donkerbroek en naast de duurzaamheid van de woning is de prachtige stoffering door Lippe Wonen te bewonderen. 

Bekijk hier de aflevering

Warmte en sfeer

Onze styliste heeft deze klant van A tot Z begeleid in het proces. Van kleuradvies op de muur tot het hoogpolige tapijt op de bovenetage.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van de juiste voorlichting en advies over de meest uiteenlopende producten. Zo werd het huis warm en sfeervol aangekleed met natuurlijke materialen en zachte stoffen. Door het strakke maatwerk van onze specialisten, zijn we tot dit oogverbluffende eindresultaat gekomen. Op maat gemaakte gordijnen en horren die perfect passen. Tapijt met buitengewone zachte vezels en erg duurzaam. Een en al comfort in deze woning.

Dat is Lippe Wonen!

Inbetweens met natuurlijke look

Bij het aankleden van een huis mogen mooie inbetweens natuurlijk niet ontbreken. De Artelux collectie biedt prachtige naturel stoffen die soepel vallen en jarenlang mooi blijven.

Deze inbetweens van Artelux lijken op linnen maar hebben de voordelen van polyester en zijn dus goed wasbaar en hangen perfect in de plooi. De geruisloze rails waar de inbetweens aan bevestigd zijn worden vakkundig en ter plaatse op maat gebogen en gemonteerd.

 

Een praktisch voordeel aan een vloerkleed is dat het geluid dempt. Hoe dikker het kleed hoe beter de akoestiek wordt in je woonkamer.

anja vierkant

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen

Gold en Silver

Als je geen egale muur wilt zoals deze klant dan hebben onze stylisten een creatieve oplossing. Meng de kleuren goud en zilver van Painting the Past en breng kruiswaards aan op de muur en kijk wat dit voor verrassend effect heeft. Jouw muur wordt hotel chique en uniek!

Painting the Past verf is exclusief te koop bij Lippe Wonen en wordt uitsluitend op bestelling geleverd. Maak jouw muren ook uniek met deze verf. Ook super geschikt voor keukens want met een beschermende laag is het prima af te nemen met een vochtige doek.

Comfortabel tapijt en donkere gordijnen

Wat is er fijner dan uit je bed stappen en dan de zachte vezels van tapijt voelen? Het super zachte tapijt van Interfloor heeft naast de zachte vezels ook nog eens een luxueuze uitstraling door de glanzende garens.

Dit luxe tapijt is vervaardigd van duurzaam Ultra Soft Solution Dyed PES en krijgt daarmee de beste eigenschappen. De bleekmiddelbestendige garens zijn bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen, hebben een zeer hoge lichtechtheid en een perfecte veerkracht waardoor dit tapijt extra lang mooi en representatief blijft. Door het schrijvende karakter van het tapijt leeft het ook echt.

Voor de slaapkamers werd een dim-out stof van Your Edition gekozen om zo de ruimtes goed te verduisteren. Dat slaapt toch heerlijk!

Schuine ramen lastig? Nee hoor met de nieuwste verticale jaloezieën van Luxaflex kleed je ook deze ramen prachtig aan. 

anja

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen

Duurzaam wonen en werken

En niet alleen de woning maar ook de kapsalon werd gestoffeerd met Interfloor vinyl met beton look.

De gietvloer ogende vloer, ook wel beton of cementvloer genoemd, is een hippe vloer met een stoere look. In moderne en strakke interieurs komt deze vloer erg goed tot zijn recht. Vinyl vloeren hebben een volledige comeback gemaakt omdat het zeer praktische en makkelijk te leggen vloeren zijn, comfortabel, goed isolerend en vochtbestendig.