Dakramen en Speciale ramen

Dakramen geven licht in ruimtes waar het anders donker en somber is. Met een dakraam horen zolders en bovenkamers er helemaal bij. Een dakraam brengt letterlijk licht en leven in uw interieur. Maar alleen een dakraam is niet voldoende…

Lippe Wonen heeft tientallen oplossingen om dakramen of speciale ramen functioneel te gebruiken. Met rolgordijnen, shades of jaloezieën van Luxaflex® of ons eigen LEGA merk, regelt u het invallend licht precies zoals u dat wilt hebben. Daardoor kunt u overdag de kamer lichter maken, of juist tegen zonlicht weren. Dat leeft prettiger! ’s Avonds en ’s nachts zorgen deze producten juist voor verduistering. Dat slaapt beter!

Lippe Wonen maakt alle dakraamproducten op maat en installeert ze snel en professioneel. Van het kleinste zolderraampje tot de grootste serre-toepassing. Handmatig bedienbaar of op afstand met uw mobiele telefoon.

Op deze pagina treft u enkele mogelijkheden. Maar er zijn er veel meer. Laat u deskundig informeren bij Lippe Wonen. Dat kost u niets, maar u steekt er veel van op.