PerfectFit

Het PerfectFit systeem is de oplossing voor kozijnen waarin niet geboord en geschroefd mag worden. Heeft u aluminium, kunststof of houten kozijnen waar het glas met rubber is gemonteerd, dan biedt het PerfectFit systeem een oplossing voor montage van uw rolgordijnen, horizontale jaloezieën in 16 of 25mm., Plissé- of Duettegordijnen.

 

Op vrijwel ieder raam en elke deur met dubbel glas, waar het glas met rubber is afgedicht, kan het Perfect Fit systeem worden toegepast, doordat de montageclips tussen het glas en het rubber worden aangebracht en het frame compleet met raamdecoratie hierop geklikt wordt.
Het PerfectFitframe komt deels over de voorzijde van de sponning en geeft een extra afsluiting aan de zijkanten van de raamdecoratie.

 

Aluminium en kunststof kozijnen worden geleverd in verschillende sponningsdieptes van 18, 20, 24 en 30mm. Voor elke van deze sponningdieptes zijn de juiste clips leverbaar.

Voor Velux dakramen in de modellen GGL, GHL en GPL kunt u volstaan met opgave van het type zoals vermeld op het typeplaatje. Bij de types GHL en GPL wordt in de onderzijde van het frame een uitsparing aangebracht in het profiel waardoor deze vrij blijft van de raamklink.

 

Bij Fakro ramen dient u de glasmaten op te geven en wordt het frame eveneens met een uitsparing in het onderprofiel geleverd.

 

De door u gewenste raamdecoratie wordt gemonteerd in het PerfectFit aluminium frame voorzien van kunststof hoekstukken.

 

( Lega)