We gebruiken cookies op deze website.

Holland Haag gordijnen

Al meer dan 125 jaar levert Holland Haag gordijnstoffen. Voor ieder interieur, van klassiek tot modern is binnen deze collectie een stijlvolle oplossing voorhanden. Holland Haag mag dan al vele jaren meegaan, het familiebedrijf is nog zo jong als wat. Dit is Holland Haag volgens Holland Haag!

 

'CATCH' them if you can!

Kijk maar eens naar de gloednieuwe ‘CATCH’ collectie. Inderdaad een assortiment dat je pakt! CATCH is het merk dat staat voor jong en betaalbaar wonen met hippe eigentijdse stoffen. Lippe Wonen heeft alle gordijnstoffen van Holland Haag, inclusief het nieuwe paradepaardje CATCH op voorraad in de filialen. Kom gerust kijken…

COSI geeft kleur geven aan het leven. COSI is een stoffencollectie met een mix van verschillende stoffen, met een grote contasten in kleur en dessin. In deze collectie vind je ook stoffen met vlamvertragende en akoestische eigenschappen.

Sun Block

Sun Block is een metal coating welke aangebracht is op de achterzijde van de gordijnstof. De metalen laag is soepel en zorgt voor optimale zonreflectie. Zo blijft het koel in huis en worden bezittingen in huis beschermd tegen fel zonlicht. Ook heb je met Sun Block geen last meer van schittering in huis of ongewenste opwarming.

De voordelen van Sun Block gordijnen:

  • 60% zonlicht reducerend
  • goede thermische isolatie
  • moderne uitstraling
  • optimale privacy
  • energiebesparend en goed voor het milieu
  • akoestisch 

Bekijk de brochure en lees alles over deze nieuwe collectie.