We gebruiken cookies op deze website.

A House of Happiness gordijnen

A House Of Happiness is een puur Fries bedrijf met maar liefst meer dan 1500 gordijnstoffen in de collectie. Keus te over dus. A House of Happiness stopt lef en durf in haar collectie, de gebruikte motieven, garens en kleuren zijn stuk voor stuk uniek en weerspiegelen jouw persoonlijkheid.

Waarom kiezen voor gordijnen van a House of Happiness

Dit najaar brengt a House of Happiness een prachtige najaarscollectie uit met daarin Mooie soepel vallende kamerhoge gordijnstoffen in de nieuwste kleuren en trends. Maar ook de basis kleuren blijven natuurlijk. Ontdek ze zelf in deze prachtige collectie.

Daarnaast bevat de collectie veel mooie stoffen met de trendnaam ‘Balance’ en ‘Neo nature’. Deze collectie bevat stoffen met natuurlijke en zachte tinten in combinatie met blauw, groen en terracotta.

Heerlijk toch om je huis weer lekker knus aan te kleden met warme stoffen.

Duurzame groene gordijnen

Wist je dat een groot deel van de gordijncollectie van a House of Happiness gemaakt wordt van petflessen? Ook wordt het T-shirt afval verwerkt in de stoffen en dit alles wordt jouw nieuwe gordijn. Dat geeft best een goed gevoel als je naar je nieuwe gordijnen kijkt toch?

Duurzaam en verantwoord ondernemen is niet meer weg te denken tegenwoordig en daarom zijn we blij dat we de prachtige collectie van a House of Happiness in de collectie hebben.