Sterk staaltje service van Lippe Wonen

U vindt bij ons de grootste collectie woonstoffering. Dat is praktisch en overzichtelijk omdat u uw keuze op gebied van vloer- en raambekleding bij elkaar kunt zien, met elkaar kunt vergelijken en op elkaar kunt afstemmen.

 

Toch is er geen betere plaats om een juist besluit over de definitieve aanschaf te nemen dan in uw eigen omgeving. Letterlijk de ruimte(s) waar de nieuwe vloer komt te liggen of de gordijnen komen te hangen. Wij geven u dan ook graag handige stalen van uw keuzes mee naar huis. Dan kunt u in alle rust thuis een besluit nemen en het effect van lichtinval en andere factoren beoordelen.

 

Ook ‘online’ kunt u gebruik van deze ‘stalenservice’ maken. Op www.lippewonen.nl/stalen-service kunt u uw wensen kenbaar maken. De gewenste stalen liggen dan voor u klaar in een filiaal naar keuze of worden direct bij u thuis afgeleverd.

 

Wees vooral niet te bescheiden en vraag ook alternatieven. En als u er niet uitkomt, helpen onze adviseurs u graag met het maken van de juiste keuzes. Ook bij u thuis!

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.