We gebruiken cookies op deze website.

Vacature marketing en communicatie manager (37 uur)

Razendsnel schakelen. Dat is wat jij het liefste doet. Van het opmaken van interne en externe communicatie-uitingen, het opmaken van rapportages, het schrijven en ook uitvoeren van een marketingplan, het aansturen en begeleiden van 2 marketing medewerkers, jij hebt het allemaal in je vingers.

Wat zijn jouw competenties:

Wij zoeken een nieuwsgierige en veelzijdige versterking. Iemand die al een paar jaar werkervaring heeft. Heb jij de volgende competenties en vaardigheden in huis?

 

  • Goede kennis van het Adobe pakket: InDesign, Photoshop, Illustrator en Premiere Pro.
  • Ervaring met diverse CMS systemen.
  • Vlotte schrijver in Nederlandse taal (websites en SEO/SEA).
  • Social media zit in helemaal in je systeem.
  • Onbegrensd en origineel denkvermogen.
  • Analytisch sterk en resultaatgericht met oog voor detail.
  • Affiniteit met de branche is een pré.
  • HBO-niveau.

 

En daarnaast ben jij:

Communicatief – Zelfstandig – Creatief – Energiek – Trendgericht - Verantwoordelijk

Jouw werkzaamheden:

Je bent verantwoordelijk voor het marketing & communicatie beleid. Hierbij schenk jij aandacht aan de strategie tot aan de uitwerking ervan in de dagelijkse praktijk, zowel offline als online. Het volgen van marktontwikkelingen en het begeleiden van het  marketingteam behoren tot jouw taken als Marketing Manager. Ook speel je als Marketing Manager een belangrijke rol bij het signaleren van trends en ontwikkelingen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, het vertalen van deze ontwikkelingen naar bruikbare toepassingen en oplossingen voor de websites op het gebied van content en techniek.

Je komt te werken in een uniek Fries familiebedrijf, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij bieden een afwisselende baan in een open en collegiale werksfeer met ruimte voor eigen ideeën. Uiteraard bieden we een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden.

Spreekt de vacature je aan en denk je een bijdrage te kunnen leveren aan het succes van Lippe Project? Solliciteren op deze functie kan door een duidelijke motivatie en je CV te sturen naar h.bekkers@lippewonen.nl voor 1 juli 2022.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Aldert Lap, algemeen directeur: 06 - 51344082