We gebruiken cookies op deze website.

Vacature Medewerker Planning (fulltime 37 uur)

Dit jaar bestaat Lippe Wonen 50 jaar! Onze collega’s van Lippe Wonen en van Lippe Project, zorgen ervoor dat ons mooie bedrijf is wat het nu is. Een prachtig familiebedrijf met een enorm rijke historie, in voor vernieuwingen en klaar voor de toekomst.  Door een groeiende order portefeuille zijn wij op  zoek naar een nieuwe collega om onze  afdeling planning te versterken.

Hoe ziet je dag eruit:

Als medewerker planning werk je in een enthousiast team waarbij geen dag hetzelfde is, je hebt als planner een uitdagende functie waarbij je alles aanpakt en regelt op gebied van planning. 

Welke skills heb je minimaal nodig:

  • Resultaatgericht: je lost problemen op met het resultaat voor ogen.
  • Anticiperen: jij legt snel verbanden en onderscheid hoofd en bijzaken.
  • Plannen en organiseren: je werkt structureel en kan hoofd en bijzaken goed van elkaar scheiden
  • Stressbestendigheid: je blijft rustig ondanks de verschillende taken en werkzaamheden, je blijft relativeren en bent in staat je energie goed te verdelen.
  • Bij voorkeur ervaring met ERP systemen.
  • Je bent ook beschikbaar op zaterdag.

 

Heb je interesse?

Dan bieden wij  jou een leuke uitdagende functie aan binnen ons familiebedrijf met een plezierige en informele werksfeer, met volop doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk volgens onze CAO; met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij de functie, leeftijd en ervaring. Je gaat werken vanuit ons kantoor in Drachten.

Wij ontvangen graag jouw CV en een korte motivatie op: hanneke@lippewonen.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld