We gebruiken cookies op deze website.

Vacature medewerker service en planning parttime/fulltime

Jij bent de vertrouwde rots in de branding, voor de klant én voor je collega’s want je schakelt razendsnel tussen deze beide. En als de telefoon roodgloeiend staat blijf jij kalm en overzie je de hele situatie. Zie jij jezelf hierin? Dan ben jij onze perfecte kandidaat!

Jouw rol binnen het team service en planning

Binnen deze afdeling wordt niet alleen klantenservice verleend, maar worden ook alle werkzaamheden bij klanten ingepland. Jouw taken zijn divers en je werkt zowel zelfstandig als in een team om al deze taken af te ronden. Een veelzijdige taak, maar door slim te werken en snel te schakelen maak jij elke planning moeiteloos compleet en vind je de juiste oplossingen om problemen op te pakken. Geen dag is hetzelfde. Jij weet hoe je met onverwachte situaties om moet gaan en hebt een back-up plan als een collega zich plotseling ziekmeldt, of wanneer er extra handjes nodig zijn op een klus. Je hebt dagelijks contact met klanten, leveranciers en collega’s en doet er alles aan om de klant zo goed mogelijk te helpen.

Deze skills heb je nodig

  • Je bent resultaatgericht en lost problemen op met het resultaat voor ogen
  • Je kunt goed anticiperen, legt snel verbanden en onderscheidt hoofd- en bijzaken
  • Je werkt structureel en bent goed in plannen en organiseren
  • Je bent stressbestendig en blijft rustig ondanks de verschillende taken en werkzaamheden
  • Je kunt relativeren en bent in staat om je energie goed te verdelen
  • Je bent klantgericht en herkent daardoor de behoefte van de klant en kunt hier tevens op de juiste manier op inspelen
  • Je kunt helder en duidelijk communiceren en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als in geschrift
  • Je kunt goed overweg met computersystemen
  • Werk- denkniveau: Mbo+

Werken binnen een dynamisch familiebedrijf

Doen door durven. Dat is waarmee het verhaal van Lippe Wonen 50 jaar geleden is begonnen door Lippe Lap. Een pionier en mede daardoor een begrip in de regio, want in 1972 bestond er nog geen winkelconcept voor woningstoffering. Hij besefte zich dat bij aankoop van een woning, vloeren en raambekleding de grootste uitdaging vormen. Dat terwijl het belangrijke sfeerbepalers zijn die absoluut aandacht verdienen. Zijn drijfveren voor het oprichten van onze organisatie zijn nog altijd actueel.

Binnen ons prachtige bedrijf, met acht filialen in Noord-Nederland, staan we voor toegankelijkheid en het volledig ontzorgen van onze klanten. Ons vak is een ambacht dat we graag behouden en waar we trots op zijn.

Heb je interesse?

Dan bieden wij jou een leuke en uitdagende functie binnen onze organisatie, met een plezierige en informele werksfeer. We organiseren regelmatig bedrijfsfeestjes en vrijdagmiddagborrels, je kunt gebruik maken van bedrijfsfitness en aan enthousiasme ontbreekt het niet binnen onze personeelsvereniging. De arbeidsvoorwaarden worden conform CAO InRetail Wonen bepaald en zijn mede afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Je gaat werken vanuit ons kantoor in Drachten, bij voorkeur 37 uur per week. Wij ontvangen graag jouw CV en een motivatie op: personeelszaken@lippewonen.nl. Heb je vragen? Dan zien we die graag per e-mail tegemoet, wij nemen vervolgens contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.