We gebruiken cookies op deze website.

vacature verkoopadviseur

Wij zoeken:

Een ervaren verkoopadviseur die affiniteit heeft met interieurs en graag met verschillende klanten omgaat. Een creatieve duizendpoot die van aanpakken weet en wil groeien binnen de organisatie. 

Heb je (nog) geen ervaring en lijkt deze prachtige branche jou een uitdaging dan mag je ook solliciteren want we zijn ook op zoek naar junior verkopers m/v

Jij bent:

Sociaal, communicatief sterk, flexibel en gek op interieur en styling. Je hebt gevoel voor verkopen en bent gewend om in een klein team te werken. Je bent representatief en hebt een zelfstandige en verzorgde werkwijze. Als je ervaring hebt in de woonbranche dan is dat een pré. 

Je hebt respect voor mooie producten, je kunt je goed verplaatsen in een ander en stelt de wensen van de klant centraal. Werken op zaterdag en op koopavonden is geen probleem. Op toerbeurt werk je af een toe een zondag of een gezellige feestdag.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om in een later stadium deel te nemen aan ons team van interieurstylisten voor een compleet totaal advies op maat.

Wij bieden:

Een afwisselende en brede functie binnen ons familiebedrijf met primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij de functie, leeftijd en ervaring. Een leuke uitdaging binnen een groeiende onderneming met een plezierige en informele werksfeer.

Heb je interesse?

Ben jij de kandidaat die past bij onze organisatie en zich thuis voelt in de woonbranche? 

Reageer dan nu en overtuig ons van jouw creativiteit en passie. Stuur je brief en CV naar hanneke Bekkers h.bekkers@lippewonen.nl