We gebruiken cookies op deze website.

Forbo Marmoleum

Marmoleum is een duurzame alleskunner! Dit moderne type vloer past in vrijwel alle ruimtes en is een ware aanwinst voor je interieur, of het nou particulier of projectmatig is. Kom gauw langs in een van onze filialen om je te laten adviseren en dan zoeken we samen uit wat voor jou de beste keuze is.

Kenmerken van marmoleum

  • Isolerend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geluiddempend
  • Ideaal voor vloerverwarming
  • Groot kleurenpalet
  • Natuurproduct

Marmoleum of linoleum

Linoleum is een vlakke, aangename vloerbedekking. De collectie bestaat uit vele kleuren en verschillende dessins, is eenvoudig in onderhoud én uitermate milieuvriendelijk. Linoleum uit een samenstelling van lijnolie, houtmeel, harsen, kalksteen en jute. Het productieproces is ook geheel natuurvriendelijk. Marmoleum is de merknaam van Forbo voor linoleum, dus geen apart vloertype. 

Marmoleum is ‘hot’, duurzaam en supersterk!

Met de natuurlijke ingrediënten, vlas, houtmeel, kalksteen, jutte en de natuurlijke harsen weet je zeker dat het met duurzaamheid wel goed zit. Elke meter is 100% recyclebaar en de grondstoffen van marmoleum zijn bijna onuitputtelijk. Dus ga je voor duurzaam, dan is marmoleum een zeer verantwoorde keuze. 

Wil je uitgebreid advies over marmoleum, kom naar een filiaal bij jou in de buurt.

Ja, ik kom naar een filiaal

Haal de natuur in huis met marmoleum

Een marmoleumvloer is een warme vloer en kan gelegd worden in elk vertrek. Naast het hygiënische aspect heeft een marmoleum vloer een zeer groot kleurenpalet. Het kleurvaste materiaal is CO2 neutraal geproduceerd en ontzettend duurzaam.

Elk stukje marmoleum is uniek en zie er anders uit. Door het speciale productieproces ontstaan en een soort wolken en bijzondere kleurschakeringen waardoor er een patroon ontstaat dat niet herhaalt.

De banen van 2 meter breed worden aan elkaar gelast met een zelfde kleur lasdraad maar de aanhechting is nauwelijks te zien.

Nieuwsgierig? Kom langs in een filiaal en we laten alle kleuren graag aan je zien.

Ja, ik kom naar een filiaal

Ondervloer inspectie

Marmoleum is twee meter breed en wordt rechtstreeks verlijmd op een geëgaliseerde ondervloer. Dit is specialistisch werk en wordt gedaan door bekwame stoffeerders. Wil je weten of jouw vloer geschikt is? Geen zorgen want we komen naast opmeten vooraf ook altijd een vloerinspectie doen. Is je vloer niet vlak of egaal genoeg dan moet er eerst geëgaliseerd worden met egaline of met MDF-ondervloerplaten.  

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, maak een afspraak met een adviseur en we leggen alles uit.

Ja, ik maak een afspraak

Inspirerend advies in een van onze filialen of gewoon bij jou thuis!

Het maken van een passende inrichting is een vak. Tijdens een afspraak wordt de basis gelegd voor een inrichting waar je nog jarenlang elke dag van kunt genieten. Maak via onderstaand formulier eenvoudig een afspraak voor een sessie met een adviseur.

Wil je een staal aanvragen van een favoriet product? Geef door welk staal je wilt ontvangen en wij sturen deze graag naar je toe.

Geef hierboven aan welke gratis kleurstalen je wilt ontvangen ( max.3, graag leverancier, merk en kleurnummer vermelden). Voor stalen van houten vloeren, kurkvloeren, Quick-Step laminaat, buitenzonwering en Luxaflex® producten vragen we je om een filiaal van Lippe Wonen te bezoeken.
Wil je op de hoogte blijven van alles op gebied van wooninspiratie? Meld je dan aan voor onze inspiratiemail! (not required)

Anja: "Je bent bij mij altijd aan het juiste adres als het gaat om kleuren, styling en de juiste producten voor ramen en vloeren. Ik help met al je vragen en geef een passend woonadvies".

Anja de Vegt

Stylist bij Lippe Wonen