We gebruiken cookies op deze website.

Solcora PVC

Solcora is een nieuwe PVC-vloer van mFLOR. Solcora vloeren combineren alle eigenschappen die aan toekomstbestendige vloeren mogen worden gesteld in één productgroep. Vloeren die met recht ‘designvloeren’ genoemd mogen worden. De matte en krasbestendige bovenlaag biedt weerstand tegen intensief gebruik.

 

Solcora, duurzaam en veilig

Solcora pvc-klikvloeren zijn een nieuwe soorten vloeren van mFLOR. Deze pvc-vloeren zijn voorzien van een sterke klikverbinding met een geïntegreerde ondervloer. 

De ondervloer van 2mm zorgt voor een geluiddemping van 10 dB en voldoet daarmee aan de norm voor appartementen volgens de Vve. Solcora pvc-klikvloeren zijn eenvoudig en zwevend te installeren. Kleine oneffenheden worden door de 2 mm ondervloer moeiteloos opgevangen. Zo hoeft de ondervloer niet aangepast te worden. Daarnaast zijn de Solcora vloeren, door de klikverbinding ook eenvoudig weer te verwijderen bij bijvoorbeeld een verhuizing. 

Kom je deze mooie collectie bekijken in een filiaal?

Ja, ik kom naar een filiaal

Solcora, een bewuste, veilige keuze

Solcora staat voor bewuste, duurzame pvc-vloeren. In het belang van jou én het milieu. De natuurechte dessins zijn niet te onderscheiden van echt hout of steen en zijn geproduceerd van materialen van de hoogste kwaliteit.  

Alle Solcora pvc-vloeren zijn volledig recyclebaar. Daarnaast wordt er bij het productieproces van Solcora pvc- vloeren rekening gehouden met de invloed op de omgeving. 

Solcora bevat geen gerecycled materiaal, alleen 100% pure pvc. Daarnaast is dit pvc vrij van schadelijke weekmakers (ftalaatvrij). Getest en goedgekeurd door Eurofins en TÜV Rheinland. 

Maak jij een afspraak met een adviseur voor meer informatie?

Ja, ik maak een afspraak