We gebruiken cookies op deze website.

Werken bij Lippe Wonen

We zijn altijd op zoek naar gedreven stylisten, adviseurs en monteurs die de woonwereld van onze klanten openen. Ben jij een vakman/vrouw die onderdeel wil worden van Lippe Wonen? Stel je op jouw manier aan ons voor en wie weet....

Vacature Administratief medewerker parttime/fulltime

Word jij gelukkig van cijfers die kloppen en heb jij je zaken altijd op orde? Binnen deze functie zal je echt onderdeel van het bedrijf worden en krijg je veel verantwoordelijkheid.

Solliciteer vandaag nog!

Vacature Medewerker Planning (37 uur)

Als medewerker op de planning werk je in een leuk enthousiast team waarbij geen dag hetzelfde is. Je hebt als planner een uitdagende functie waarbij je alles aanpakt en regelt op gebied van planning. 

Solliciteer vandaag nog

Vacature B2B Commercieel manager (37 uur)

Commercieel, ondernemend, verbindend, samenwerkend en zelfsturend. Een aantal kenmerken die we graag terugzien bij onze nieuwe B2B commercieel manager. In deze leidinggevende functie voor onze  projecten streef je samen met je team naar uitbreiding van het marktaandeel.

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan vandaag nog! 

Solliciteer vandaag nog

Vacature marketing en communicatie manager (37 uur)

Razendsnel schakelen. Dat is wat jij het liefste doet. Van het opmaken van interne en externe communicatie-uitingen, het opmaken van rapportages, het schrijven en ook uitvoeren van een marketingplan, het aansturen en begeleiden van 2 marketing medewerkers, jij hebt het allemaal in je vingers.

Ben jij deze duizendpoot en weet jij van aanpakken? Solliciteer dan vandaag nog!

Ja, ik solliciteer!

Vacature verkoopadviseur

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar creatieve talenten! Ben jij die leergierige verkoopadviseur die graag aan de slag gaat bij een mooi familiebedrijf?

Solliciteer vandaag nog en word onze nieuwe collega!

Bekijk de vacature

Vacature Monteur Raambekleding en (Buiten)zonwering

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een ervaren specialist voor het monteren van raambekleding en buitenzonwering. Ben jij handig en technisch onderlegd en wil je werken in een leuk team? Solliciteer dan vandaag!

 

Bekijk de vacature

Allround stoffeerder

We zijn per direct op zoek naar allround stoffeerders die goed zijn in het leggen van laminaat, PVC vloeren, marmoleum, tapijt en vinyl. Maar bovenal zoeken we enthousiaste vakmensen die hun hand ook niet omdraaien voor het egaliseren van vloeren.

Kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Om dit te kunnen waarborgen zoeken wij collega’s die gemotiveerd en betrokken zijn en passie hebben voor het vak stofferen. 

Bekijk de vacature