We gebruiken cookies op deze website.

Werken bij Lippe Wonen

We zijn altijd op zoek naar gedreven stylisten, adviseurs en monteurs die de woonwereld van onze klanten openen. Ben jij een vakman/vrouw die onderdeel wil worden van Lippe Wonen? Stel je op jouw manier aan ons voor en wie weet....

Vacature klantenservice

Word je blij van elke oplossing die je maakt en weet je razendsnel te schakelen? Heb je daarnaast ook nog eens inzicht en kun je goed communiceren? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor op onze afdeling klantenservice.

Ja, ik wil meer weten

Vacature verkoopadviseur

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar creatieve talenten! Ben jij die leergierige verkoopadviseur die graag aan de slag gaat bij een mooi familiebedrijf?

Solliciteer vandaag nog en word onze nieuwe collega!

Bekijk de vacature

Vacature Medewerker Planning (37 uur)

De telefoon staat roodgloeiend maar jij blijft kalm want je hebt de hele planning onder controle. Als medewerker op de planning bij Lippe Wonen is elke dag een uitdaging maar jij weet als geen ander hoe je de puzzel in elkaar zet. 

Voel jij je aangesproken? Lees meer en.....

Solliciteer vandaag nog!

Vacature B2B Commercieel manager (37 uur)

Commercieel, ondernemend, verbindend, samenwerkend en zelfsturend. Een aantal kenmerken die we graag terugzien bij onze nieuwe B2B commercieel manager. In deze leidinggevende functie voor onze  projecten streef je samen met je team naar uitbreiding van het marktaandeel.

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan vandaag nog! 

Solliciteer vandaag nog

Allround stoffeerder

We zijn per direct op zoek naar allround stoffeerders die goed zijn in het leggen van laminaat, PVC vloeren, marmoleum, tapijt en vinyl. Maar bovenal zoeken we enthousiaste vakmensen die hun hand ook niet omdraaien voor het egaliseren van vloeren.

Kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Om dit te kunnen waarborgen zoeken wij collega’s die gemotiveerd en betrokken zijn en passie hebben voor het vak stofferen. 

Bekijk de vacature