We gebruiken cookies op deze website.

Werken bij Lippe Wonen

We zijn altijd op zoek naar gedreven stylisten, adviseurs en monteurs die de woonwereld van onze klanten openen. Ben jij een vakman/vrouw die onderdeel wil worden van Lippe Wonen? Stel je op jouw manier aan ons voor en wie weet....

Vacature Planning en Backoffice fulltime/parttime

Leuke afwisselende baan in een klein gezellig team. Kom jij ons team versterken?

Lees verder

Vacature commercieel manager Lippe Project

Commercieel, ondernemend, verbindend, samenwerkend en zelfsturend. Een aantal kenmerken die we graag terugzien bij onze nieuwe commercieel manager. In deze leidinggevende functie voor onze business to business projecten streef je samen met ons team naar uitbreiding van het marktaandeel.

Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan vandaag nog! 

Bekijk de vacature

Vacature verkoopadviseur m/v

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar creatieve talenten! Ben jij die leergierige verkoopadviseur die graag aan de slag gaat bij een mooi familiebedrijf?

Solliciteer vandaag nog en word onze nieuwe collega!

Bekijk de vacature

Vacature Monteur Raambekleding en (Buiten)zonwering

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een ervaren specialist voor het monteren van raambekleding en buitenzonwering. Ben jij handig en technisch onderlegd en wil je werken in een leuk team? Solliciteer dan vandaag!

 

Bekijk de vacature

Allround stoffeerder

We zijn per direct op zoek naar allround stoffeerders die goed zijn in het leggen van laminaat, PVC vloeren, marmoleum, tapijt en vinyl. Maar bovenal zoeken we enthousiaste vakmensen die hun hand ook niet omdraaien voor het egaliseren van vloeren.

Kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Om dit te kunnen waarborgen zoeken wij collega’s die gemotiveerd en betrokken zijn en passie hebben voor het vak stofferen. 

Bekijk de vacature