We gebruiken cookies op deze website.

Medewerker binnendienst (37 uur)

Dit jaar bestaan wij van Lippe Wonen 50 jaar! Onze collega’s van Lippe Wonen en van Lippe Project, zorgen ervoor dat ons mooie bedrijf is wat het nu is. Lippe Project is gespecialiseerd in projectstoffering in de sectoren zorg, onderwijs en utiliteitsbouw. Hierin zijn wij experts, wij werken met prachtige product concepten en gaan voor een hoog serviceniveau. Wij zoeken voor Lippe Project een nieuwe collega om onze accountmanagers te ondersteunen.

Hoe ziet je dag eruit:

Als medewerker binnendienst werk je fulltime en in een enthousiast team en heb je de hele dag door contact met klanten; collega’s en leveranciers. Je stelt offertes op en zorgt dat de bestellingen worden gedaan. Je bewaakt de planning en levertijden. Je zorgt ervoor dat de verkoopactiviteiten vlekkeloos verlopen en de klant naar alle tevredenheid wordt geholpen. 

Welke skills heb je minimaal nodig:

  • Anticiperen: jij legt snel verbanden en onderscheid hoofd en bijzaken
  • Besluitvaardigheid: jij overtuigt middels goede argumenten
  • Klantgerichtheid: je kan goed inspelen op de behoefte van de klant
  • Uitdrukkingsvaardig: je bent helder en duidelijk, zowel mondeling als schriftelijk
  • Daarnaast heb je ruime ervaring met outlook en Excel, bij voorkeur ervaring met ERP systemen.
  • Minimaal een MBO+ werk en denkniveau.

Heb je interesse?

Dan bieden wij  jou een leuke uitdagende functie aan binnen ons familiebedrijf met een plezierige en informele werksfeer, met volop doorgroeimogelijkheden. Natuurlijk volgens onze CAO; met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij de functie, leeftijd en ervaring. Je gaat werken vanuit ons kantoor in Drachten.

Wij ontvangen graag jouw CV en een korte motivatie op: h.bekkers@lippewonen.nl

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld